1. Masszázsdepo
  2. Termékek
  3. Masszázsfotel
  4. Kyokei Executive XXL - 4D Hot Stone masszázsfotel
Kyokei Executive XXL - 4D Hot Stone:
Kyokei Executive XXL - 4D Hot Stone:

Kyokei Executive XXL - 4D Hot Stone masszázsfotel

Amikor a méret a lényeg. Prémium masszázsfotel XXL testalkatra, 4d dupla mechanika fűtött görgőkkel

fekete
fekete színben
raktáron, akár 5 napon belül otthonában
1 799 000 Ft
fehér/barna
fehér/barna színben
raktáron, akár 5 napon belül otthonában
1 799 000 Ft
  • 5 év garancia
  • A kiszállítás díját cégünk átvállalja.

Masszázsfotel a luxus kényeztetés maximalistáinak! Tökéletes funkció kínálat legfontosabb eleme a kombinált masszázsmechanika: 6 masszázs görgővel, amiből a felsőtesten működő felső görgők fűtöttek, és az Inada Sogno-ban is bevált csillapított légpárnával végzik a 4D masszázserő automatikus állítást, míg az alsók erőteljes fogaskerekek segítségével fejtik ki a fenékre, combokra szükséges nagyobb masszázserőt. A masszázsfotel-piacon elsőként megvalósított szétnyíló L pálya teszi lehetővé a teljes test nyújtását, vagis a combizmok, hasizmok, mellizmok egyidejű nyújtását! A Kyokei Executive lábmasszírozása is különleges: a vádlikat a szokásos, oldalsó gyúrást a vádli hátsó részén forgó masszázstárcsa teszi teljessé. (Mindenképpen próbálja ki, legtöbben imádják, de volt aki erősnek találta, és kikapcsoltatta). A lábak tökéletes kényeztetéséhez külön egység gondoskodik a lábfejek, achiles, és a talpak masszírozásáról. Ez a fotel több méretben is kapható. Ritkaság az XXL testalkatra készült Executive XXL, ami a piacon egyedülálló "bigsize" mértetezéssel készült!

Kyokei Executive XXL

Intelligens 3D Testfelmérés

Ez a felmérő technika gondoskodik arról, hogy a fotel az Ön alkatának megfelelő akupresszúrás pontokon fejtse ki hatását. A technológia jól működik, de amennyiben Ön szeretné, manuálisan felülbírálhatja a beállításokat. Ez garantálja a minden körülmények közt a tökéletes, testalkatához illeszkedő masszázst.

360°-os meleg lábterápia, vádli gyúrómasszázzsal

Az Executive.2 a masszázsfotelek szokásos lábhengerén és gyors fordítási technikán alapuló, innovatív, két irányú teljes gyúrómasszázs technikát fejlesztett ki a lábak számára. Az így megvalósult egyedülálló gyúrómasszázs funkció a legjobb lábmasszázs élmény eléréséhez a lábak fűtésével kiegészítve dolgozik, kiváló hatással az egészségre.

A legmagasabb szintű 4D hőterápia

Melegített masszázsgörgők - Úttörő megoldás, amit eddig csak a Panasonic csúcsmodelljeiben élvezhettünk. A meleg hatására kinyílnak a kapillárisok, felgyorsul a szervezet anyagcseréje és a sejtek működése. Ez hatékony módja a befeszült izmok lazításának. Bármilyen fura, ennek ellenére csak a masszázsfotelek felében alkalmazzák a hőterápiát, azt is leginkább csak a deréknál. Ebben a fotelben derék és a lábmelegítésen túl a masszázsgörgőket is melegítik. Ez azt jelenti, hogy ott is melegít, ahol a görgőkkel masszíroz, így az egész gerinc melletti hátizomzat melegítést kap, ami sokkal hatékonyabban segíti a görcsös izmok lazulását, a fájdalom csökkenését. Ez a ma elérhető legmagasabb szintje a masszázsfotelbe integrált hőterápiának.

76 db masszírozó légpárna

A cég mindent bevetett, hogy a legfinomabb masszázst nyújtsa a végtagokon is. A szakmában etalonnak számító Inada Sogno-ban sincs ennyi légpárna, amennyi ebben a fotelban. A váll, kar/csukló, derék, fenék, vádli és a lábfej masszírozásához összesen 76 db légpárnát használnak. ami, egyedülálló a piacon. Öt fokozatban állítható az erősség, így kiválaszthatja az Önnek legkellemesebbet.

4D masszázs technika

A 4D mechanika általában egy merevkaros 3D masszírozó egységet jelöl. Az Executive.2 esetében dupla kiemelő egységet alkalmaztak. A mechanika felső részére beépített légpárnás egység teszi kiegyensúlyozottá, humánussá a masszázst. A mechanika alsó részen elhelyezett motoros mechanika végzi a kiemelést. Az a mechanika villámgyorsan képes akár 8 cm-t is kinyúlni a síkból, hogy megfelelően hatékony, mélymasszázst nyújtson, különösen a comb, a derék, a váll trigger-pontjainál.

Megosztott "L" pálya, mely lehetővé teszi a kifeszítő nyújtást

Úttörő megoldás, amellyel nem kell választani a fenék masszázs ("L" pálya adottsága), vagy a manuálterápiás, kifeszítő testnyújtás közt (amit eddig csak "I", "J" vagy "S" pályás fotelekben lehetett létrehozni). A deréknál megosztott pálya egyesíti az I, J, S és az L pálya előnyeit: Nyújtásnál tejesértékű hát-hátrahúzó nyújtást végez, miközben az ülőlap ellenkező irányba mozdul - Masszázsgörgők közben áthaladnak a fenék alatti pályarészre és ott masszírozzák a nehezen elérhető ülőgumókat. Nézze meg a lentebb található, technológiát bemutató videónkat!

Zero Gravity testhelyzet

A Zero Gravity testhelyzet megnöveli a masszázsélményt, és csökkenti a keringési rendszer terhelését. Az eredetileg NASA által használt testhelyzetben a szív kicsit alacsonyabbra kerül, mint a térd. Ez a testhelyzet csökkenti a szív terhelését, valamint mélyebb masszázst eredményez. A NASA eredeti elmélete alapján a Executive.2-nél létrehoztuk a legkényelmesebb "Zero Gravity" masszázs pozíciót, a lábak és a felsőtest kb.128°-os szöget zár be. Ezáltal a test a legtermészetesebb és legteljesebb relaxációs pozícióban kerül, a lábak magasabban lesznek, mint a test.

Derék csavaró kimozgatás

A beállt derék ellazításának a nyújtástól finomabb módja. Az enyhe csavaró mozgás a fájdalomcsillapítás lehetőségét kínálja. A finom kimozgatást légpárnák végzik.

Helytakarékos technológia

Sok fotellel az a baj, hogy nagy és sok helyet foglal. A helytakarékos fotelt ezzel szemben teljesen a falhoz tolhatja, 5-10 cm helyet kell hagyjon csupán. A fotel csak használat közben igényel extra helyet.

Teljes testnyújtás funkció

A másik fontos terápiás eleme a korszerű masszázsfoteleknek a nyújtás. A rendszeres nyújtással megelőzhető a krónikus izomgörcs. A nyújtó mozdulatok szinte azonnali fájdalomcsillapító hatásúak lehetnek. A megosztott L pályának köszönhetően már 3D-s mechanikával is lehetségessé vált a kifeszítő testnyújtás: a váll légpárnák lerögzítik és hátra húzzák a felsőtestet, miközben az alsótestet lefelé húzza. A hát masszírozó görgői eközben határozott kiemeléssel segíthetik a hátizomzat nyújtását, a lazulását. Egyes esetben ez erőteljes lehet, amennyiben akkut fájdalmai vannak ne használja ezt a funkciót!

Színterápia

Holisztikus funkció, a színátment-terápia. Egy besötétített szobában érzékelhető a színek érzelmi hatása, ami kellemes érzettel tölt el, segít relaxálni, oldani a mindennapok feszültségét. A masszázs élvezete közben könnyeben merülhetünk álomba.

Könnyen kezelhető, magyar nyelvű távirányító

Nagy LCD kijelzőn követhetjük mit csinál a masszázsfotelünk. A sok gomb helyett logikusan felépített menürendszerben végezhetjük az irányítást. A leggyakrabban használt funkciók, mint a testhelyzet beállítás vagy az automata programok külön gyors gombot kaptak. A Kyokei Executive.2 távirányítója a Magyar nyelvet is támogatja!

Automatikus, motoros lábhossz állítás

A komfort maximalizásáért a láb hosszat automatikusan állítja a fotel. Míg más masszázsfotelekben Önnek kell kinyomnia, és egy rugó ellenében nyomva tartania a lábrészt, itt motorok mozgatják és rögzítik a lábrészt.

Exkluzív dizájn

Masszív karfák, robosztus megjelenést, tartósságot, erőt szimbolizálnak. A belső párnákat a legigényesebb autók belsejéből ismerős "gyémánt" varrással készítették. Nem kérdéses, hogy mind a masszázs mind a megjelenés prémium termékké teszi a Kyokei Executive.2-t

APP Távirányítás mobil eszközről

Az App-Storeból és a GooglePlayből letölthető applikációval bluetoothon keresztül kapcsolódhat masszázsfoteljéhez. Minden funkciót kényelmesen, jól áttekinthetően irányíthat vele. Az applikáció mind Androidos, mind IOS rendszerre ingyenesen letölthető.

Automata programok

  • Recovery (pihentető)
  • Relief (felszabadító)
  • Strech-Extend (nyújtó)
  • Music sync (zene ritmusára masszíroz)
  • Renew (felfrissítő)
  • Calming (nyugtató)
  • Refresh (frissítő)
  • Energy (energetizáló)

Leírás

Comtek Executive 4D - maximalistáknak

Az Executive 4D a világ jelenleg leg-leg-leg masszázsfotele, egy igazi luxus limuzin. 

Amikor a méret a lényeg 

Mit sem ér a legjobb technológiájú masszázsfotel, ha nem férünk bele, vagy kényelmetlen érezzük magunkat. Az Executiv 4D megalkotásakor egy luxus limuzin kényelmét vették alapul. Megnövelték a hát és ülőfelület hosszát, szélesebbre alakították ki a vállrészt. Az Executive 4D belső méretében jelenleg a legnagy fotel a piacon. Az így megnövelt fotelben az XXL testalkatú, vállas, magas felhasználóknak nem kell feszengeniük és élvezhetik a a 4D masszázs előnyeit.   

Nyújtásra képes, megosztott "L" pálya 

A Comtek cég egyedüli megoldása, amellyel már nem kell megalkudóan választania az L-pálya nyújtotta fenék masszázs és a profi testnyújtást biztosító S-pályás fotelk közt. A deréknál megosztott pálya egyestíti az S és az L pálya előnyeit:  Nyújtűsnál tejesértékű hát-hátrahúzó nyújtást végez, mert az ülőlap fixen marad - Masszázs közben pedig a görgők áthaladnak a fenék alatti pályarészre és ott masszírozzák a nehezen elérhető ülőgumókat.

Melegített görgők - 4D Hőterápia 

Sok masszázsfotelben talál hőterápiát, azok azonban a hátmasszázs területén kívűl helyezkedek el. Ebben a fotelben derék és a lábmelegítésen túl a masszázsgörgőket is melegítik. Ez azt jelenti, hogy a gerinc mellett elhelyezkedő hátizomzat is kaphat meleget, ami segíti a görcsös izmok lazulását, a fájdalom csökkönését. Ez a ma elérhető legmagasabb szintje a masszázsfotelbe integrált hőterápiának. A masszázst végző felső görgőket kerámia betéttel melegítik. Úttörő megoldás, amit eddíg csak a Panasonic csúcsmodelljeiben élvezhettünk. A meleg hatására  gerincet tartó izmokban kinyílnak a kappilárisok, felgyorsul a szervezet anyagcseréje és a sejtek működése. A meleg a masszásszal kombinálva a leghatékony módja a befeszűlt izmok lazításának. 

3D Testfelmérés

Ez a felmérő technika gondoskodik arról, hogy a fotel az Ön alkatának megfelelő akupresszúrás pontokon fejtse ki hatását. A technológia jól működik, de amennyiben a Ön szeretné, manuálisan felülbírálhatja a beállításokat. Ez garantálja a minden körülmények közt a tökéletes masszázst.

4D masszázs technika - humánus mélymasszázs 

A 4D mechanika álatlában egy merevkaros 3D masszírozó egységet jelöl. Az Executive 4D esetében dupla kiemelő egységet alkalmaztak. A mechanika felső részére beépített légpárnás egység teszi kiegyensúlyozottá, humánussá a masszázst. A mechanika alsó részen elhelyezett motoros mechanika végzi a kiemelést. Az a mechanika villámgyorsan képes akár 8 cm-t is kinyúlni a síkból, hogy megfelelően hatékony, mélymasszázst nyújtson, különösen a comb, a derék, a váll triggerpontjainál.

Zero Gravity testhelyzet

A Zero Gravity testhelyzet megnöveli a masszázsélményt. Az eredetileg NASA által használt testhelyzetben a szív kicsit alacsonyabbra kerül mint a térd. Ez a testhelyzet csökkenti a szív terhelését, valamint mélyebb masszászt eredményez.

Helytakarékos technológia

Sok fotellel az a baj, hogy nagy és sok helyet foglal. A helytakarékos fotelt ezzel szemben teljesen a falhoz tolhatja, 5-10 cm helyet kell hagyjon csupán. A fotel csak hásználat közben igényel extra helyet.

76 db masszírozó légpárna

A cég mindent bevetett, hogy a legfinomabb masszázst nyújtsa a végtagokon is. A szakmában etalonnak számító Inada Sogno-ban sincs ennyi légpárna, amennyi ebben a fotelban. A Váll, kar/csukló, derék, fenék, vádli és a lábfej masszírozásához összesen 76 db légpárnát használnak. ami, egyedülálló a piacon. Öt fokozatban állítható az erősség, így kíválaszthatja az Önnek legkellemesebbet.

Testnyújtás

A másik fontos terápiás eleme a korszerű masszázsfoteleknek a nyújtás. A rendszeres nyújtással megelőzhető a krónikus izomgörcs. A nyújtó mozdulatok szinte azonnali fájdalomcsillapító hatásuak lehetnek. A megosztott L pályának köszönhetően a váll légpárnák legrögzítik és hátra húzzák a felsőtestet, miközben az alsótest mozdulatlan marad. A hát masszírozó görgők határozott kiemeléssel segíthetik a hátizomzat lazulását. Egyes esetben ez erőteljes lehet, amennyiben akkut fájdalmai vannak ne használja ezt a funkciót!

Derék csavaró kimozgatás

A beállt hát ellazításának a nyújtástól finomabb módja. Az enyhe csavaró mozgás a fájdalomcsillapítás lehetőségét kínálja. A mozgatást légpárnák végzik.

Színterápia

Másodlagos funkció, a színátment-terápia. Egy besötétített szobában kellemes érzettel tölt el, segít relaxálni, oldani a mindennapok feszültségét.
A masszázs élvezete közben könnyeben merülhetünk álomba.

Könnyen kezelhető távírányító

Nagy LCD kijelzőn követhetjük mit csinál a masszázsfotelünk. A sok gomb helyett logikusan felépített menürendszerben végezhetjük az irányítást. A leggyakrabban használt funkciók, mint a testhelyzet beállítás vagy az automata programok külön gyors gombot kaptak.

Automatikus lábhossz állítás

A komfort maximalizásáért a lábhosszat automatikusan állítja a fotel. Míg más masszázsfotelekben Önnek kell kinyomnia, és nyomva tartania a lábrészt, egy rugó ellenében, itt motorok mozgatják és tartják a beállított hosszban a lábrészt.

Automata programok
  • Recovery (pihentető)

  • Relief (felszabadító)

  • Strech-Extend (nyújtó)

  • Music sync (zene ritmusára masszíroz)

  • Renew (felfrissítő)

  • Calming (nyugtató)

  • Refresh (frissítő)

  • Energy (energetizáló)

 
Beállítási lehetőségek
  • ZeroGravity testhelyzet

  • Időzítő

  • Masszázs sebesség: 5 fokozat

  • Szélesség: 3 fokozat

  • Légmasszázs erősség: 5 fokozat

  • 3D hátmasszázs erősség 6 fokozat

  • Hőterápia 7 fokozat

  • LED ki/be

  • Talp masszázs ki/lágy/gyors

 

Nézze meg videónkat:

 

 

Több mutatása ...
Kevesebb mutatása ...

Funkciók és teljesítmény

masszázsélmény
5
komfort
luxus
prémium
terápiás hatás
5
alap
normál
magas
extra magas
nyak és váll masszázs
4
alap
normál
határozott
precíz mélymasszázs
derék masszázs
4
alap
normál
határozott
precíz mélymasszázs
személyre szabhatóság
5
alap
normál (2D)
magas (3D)
extra magas (4D)
talp masszázs
normál
prémium
lábujj
achilles
láb masszázs
légpárnás
oldalsó vádli gyúrás
hátsó vádli gyúrás
nyújtás és kimozgatás
térdízület
comb
has
vádli
mellkas
derék kimozgatás
Testalkat
Testmagasság: 170-205 cm 140 kg-ig Vállszélesség 57 cm

prémium masszázsfotel bemutatóterem

Jöjjön el masszázsfotel bemutató termünkbe!

Látogasson el budaörsi bemutatótermünkbe, ahol saját parkolóval várjuk. Próbálja ki és hasonlítsa össze masszázsfoteleinket szakértőnk segítségével.
Munkatársaink segítséget nyújtanak az Ön számára a legmegfelelőbb termék kiválasztásában, keressen Ön terméket relaxációra, egészségügyi problémára vagy luxus kényeztetésre.

Időpont foglalás minden esetben szükséges. Igény szerint esti órákban, vagy hétvégén is tudjuk fogadni.

IDŐPONT FOGLALÁS
MEGKÖZELÍTÉS
masszázsfotel bemutató terem Budaörs

Technikai adatok

Mire ajánlott
Tartós derék és hátfájásra
igen
Stresszoldásra - kikapcsolódásra
igen
XXL alkatra
igen
Testalkat
165-200cm
Terhelhetőség (max)
130 kg
Színek
fehér/barna, fekete, bézs/gold
Hátmasszázs rendszer
4D-L karos
igen, 6 görgős
Melegített görgő
igen
Pálya alak és hossza (Track)
J-pálya 135cm
Szétnyíló pálya teljestest nyújtáshoz (Flex Open Track)
igen
Testfelmérés
Váll helyzet felmérés
igen
Masszázstechnikák
Szokásos masszázs technikák
igen
Rezegtetés
igen
Aktív kiemelés
igen
Masszázs beállítások
Hátmasszázs erősségi fokozat auto módban
nem állítható
Hátmasszázs erősségi fokozat manuál módban
6
Szélesség fokozatok manuál módban
3
Sebesség fokozatok manuál módban
5
Légpárna rendszer
Comb/fenék masszázs
igen
Kar masszázs
igen
Váll lefogás
igen
Derék masszázs
igen
Comb oldalsó masszázs
igen
Vádli masszázs
igen
Lábfej masszázs
igen
Fokozatok
6
Masszázs erőssége
egyben állítható
Légpumpák és szelepek száma
2/15
Talpmasszázs
Talpmasszázs módok
guasha tárcsa, lábujj + achilles
Sebbeség fokozatok száma
igen
Vádlimasszázs
Kompressziós légpárnák
igen
Vádligyúrás
igen
Hátsó vádligyúrás (tárcsa vagy guasha)
igen
Test nyújtás
Térdizület nyújtás
igen
Mellkas nyújtás
igen
Comb felső izomzat nyújtás
igen
Comb alsó izomzat nyújtás
igen
Csavarás funkció
igen
Csípőhintáztatás
légpárnás
Hőterápia
Melegített hátpárnázat
igen
Melegített hátgörgők
igen
Melegített láb
igen
Vezérlés, működtetés
Programok száma - auto
13
Távírányító jellege
gomb + LCD / magyar, angol
Magyar nyelvű
igen
Hangvezérlés
igen
App vezérlés
igen
Időzítő beállítás
5-40 perc
"Pause" funkció
igen
További funkciók
Zero Gravity testhelyzet ZG
igen
Zenelejátszás
Bluetooth
Hangulat LED
RGB
Helytakarékos előre mozdulás
igen
Lábhossz állítás módja
motoros
Mágnesterápia
igen
Energia fogyasztás (egy óra)
0,28 kWh
Méretek
Belső méret (hát / comb / vádli)
65/51/48 cm
Külső méret ülő(szé/ma/mé)
90/125/162 cm
Külső méret fekvő (szé/ma/mé)
90/99/196 cm
Súly
145 kg
Zajszínt
49-52dB
Csomagolt méret /doboz #1
155x79x96 cm/ 121 kg
Csomagolt méret /doboz #2
95x40x72 cm/ 21 kg
Csomagolt méret /doboz #3
59x57x62 cm/ 36 kg
Több mutatása ...
Kevesebb mutatása ...

MasszázsDepo gondoskodás

5 év garancia az alapárban

Öt év nyugalom, nem kell tartania a javítási költségektől. A kiválló Kyokei minőségű termékre 5 év, azaz 60 hónap jótállást nyújtunk az alapárban!  További info: Garancia részletek
 

TeljeskörŰ házhozszállítás, üzembehelyezés

Saját, megbízható csapatunk szállítja ki az új Kyokei masszázsfoteljét. Önnek csak a helyet kell megmutatnia, kollágáink beviszik, és beüzemelik a fotelt. Ez szogáltatásunk Önnek díjmentes.

Több mint egy emelet? 75cm-nél szűkebb ajtó? - Speciális szállítási eseteket is megoldunk, kérje egyedi ajánlatunkat!

Bővebb információ: Kiszállítási lehetőségekről bővebben

  

Személyre szabott használati tanácsok már az átadáskor

Az átadáskor szakértő kollégánk is jelen van. Bemutatja az általános használati módokat, ismerteti a termék alapvető működését.

Egészségügyi problémái vannak? Szakértő kollégánk azonnal használható, személyre szóló javaslatokat ad Önnek a fotel legoptimálisabb használatára. 

 

Folyamatos támogatás - ha újabb kérdés merül fel

Szakértő kollégánk átadás után is elérhető a QR kódos felületen online, vagy telefonon!

Szakértőnk segít!
Elveszett a kínálatban? Hívja szakértőnket, vagy jelentkezzen bemutatótermi konzultációnkra!
MasszázsDepo
0
hívjon!06 20 94 36 110