Kérdése van?
+36 20 94 36 110
Üzenet küldése
Masszázsdepo » Lukács László

masszazsfotelHátfájás? Van megoldás!

 

Már jó pár éve, amikor masszázsfoteleket és ágyakat kezdtem értékesíteni, nem gondoltam volna, hogy milyen hatékonyak  lesznek gerincünk egészség megőrzésére.

 

Évek során, egyre több vevőnk jelezte pozitív változásait, így az utóbbo években a derék- és hátfájások megoldására helyeztem a hangsúlyt. Termékeinkről, azok hatásáról szakorvosokkal, gyógy-tornászokkal, kiropraktőrökkel konzultálok a mai napig is rendszeresen.

 

Elhanyagoljuk gerincünket! 
A hátfájás népbetegség Magyarországon, ennek ellenére kialakulásáról, megelőzéséről keveset tanítottak nekünk.

 

Amikor a fájdalmak jelentkeznek, a legtöbb esetben, már súlyosak az elváltozások. 

  

Gerincünk állapota huszonéves kortól folyamatosan romlik! Amikor még meg lehet előzni a bajt, akkor nem beszélünk róla.


A munkával teli években gerincünkben elváltozások, kopások alakulnak ki. Fájdalmaink lesznek, mozgásunk beszűkül!
De, hogy mikortól és mennyire? - ez csak Öntől és genetikai adottságától függ!

 

 

Célom, hogy segítsek megtalálni Önnek a legmegfelelőbb megoldást hátfájásának megelőzésére, és enyhítésére!

 

Napjaink masszázstermékei készek arra, hogy javítsák egészségét, magasabb szintre emeljék életminőségét, növeljék teljesítőképességét. De tudnia kell, ezek bármennyire is a legkorszerű eszközök, nem nyújtanak automatikusan megoldást!

 

 

Miért a masszázs és a torna ?

 

Ahogyan említettem, a hátfájás viszonylag korán utolért. A felépülésem hosszú évekig tartott. Sorra látogattam az ismerősök által ajánlott masszőröket, csontkovácsokat, táltosokat. Kezelések csak ideig-óráig voltak hatásosak, a szükséges rendszerességét azonban nem tudtam vállalni, az utazások nemcsak sokba kerültek, rengeteg időt is igényeltek.

 

Hátfájásom nagy változása akkor történt, amikor megérkezett a család első masszázsfotele. Eredetileg, a keveset mozgó szüleimnek szántam, azonban az én hátfájásomra is megoldást nyújtott. Nem volt többé probléma a masszázs rendszeressége.

 A fotel sikerén felbuzdulva kipróbáltam a hőterápiás jadeköves masszázságyat is. Már az első kezelés hatásos volt: a nehézkes leggugolás helyett, könnyed lehajlással tudtam bekötni a cipőmet.

 

A modern technika hatása nekem bizonyított, azonnal megszerettem ezeket a termékeket.

 

Eleinte üzletként gondoltam a masszázsfotelekre és ágyakra. 2008-ban masszázs-szalont építettünk, elsőként hazánkban, ahol csekély térítésért lehetett használni a drága gépeket. Sokan jöttek a szalonba, akik nem engedhették meg maguknak a vásárlást. Az évek során sok hátfájás sorsát ismertem meg.

Figyelmemet már nem az üzlet kötötte le, hanem a forgalmazott termékek sikere. A látogatók és a vevők szívesen beszéltek arról, kinek melyik módszer vált be a hátfájás kezelésére.

 

A problémák jobb megértéséhez, a még hatékonyabb termékek kiválasztásához  tovább képeztem anatómiai tudásomat. A szakkönyvek mellett az engem kezelő gyógytornászok is segítettek ebben.

 

Meggyőződésem, hogy a gyógytornászok tudnak a legtöbbet a gerincproblémák hatékony kezeléséről. Sokkal többet, mint a masszőrök, csontkovácsok vagy a legtöbb szakorvos.

 

A jól kiválasztott masszázseszközök sokat segítenek Önnek. Azonban tudnia kell, hogy ezek passzív megoldások.  A hátfájás legtöbb esetben a nem megfelelő vázizomzatra vezethető vissza. Kiegyensúlyozott izomzat eléréséhez gyógytornászra és kitartásra lesz szüksége.

 

 

 

Találjuk meg együtt alkatának és igényének legmegfelelőbb eszközöket!

 

Vevőinknek, próbák alkalmával a sok esetben alkalmasabb terméket tudtam ajánlani, mint amit elsőre kiválasztottak, sőt több esetben csak egy teljesen másik termékfajta felelt meg az elvárásoknak!

 

Műszaki ember lévén, külön kihívásnak érzem, hogy tisztában legyek a termékek mechanikai felépítésével, működésük elvükkel. Termékeinket saját magam választom ki, és elsőként tanulom meg a javításuk.

 

Minden jelentősebb kínai és japán masszázsfotelt, masszázságyat megismertem, több gyárat személyesen meglátogattam. Bepillantást nyerhettem egy-egy termék fejlesztésébe, a gyártók üzletpolitikájába. Elismerésnek tartom, amikor a gyártók bemutatják új terméküket, és kikérik véleményem. A termékek fejlődnek, és én követem azokat. 

 

Sokan keresnek meg a következő kérdésekkel: 

  • Mi a különbség a masszázságyak közt?   
  • Masszázságy vagy fotel megfelelő a problémáimra?   
  • Gerincnyújtó pad egy csodaszer?
  • Hogyan kerüljem el a melléfogást? 
  • Mi romolhat el egy termékben?

Ha Ön ezekre a kérdésekre őszinte választ szeretne,  meg kell látogatnia számos forgalmazót, meg kell ismernie több termékhasználó tapasztalatát. Ez akár hónapokba is telhet.

 

A mozgékonyság lecsökkenése napi szinten okoz problémát! Legtöbben ezért gyors megoldást kerestek, hozzám fordultak. Visszajelzéseikben hát és gerincpanaszaik javulásáról, és egyértelműen pozitív hatásokról számoltak be. 

 

Önnek még fáj a háta? Hívjon!

 

 

 

Lukács László

+36 20 9436 110
Kérdése van?Kérdése van? Kipróbálná? Hívjon (06 20/94-36-110) vagy írjon ide kattintva!
Térkép masszazsdepo masszázsfotel bemutató terem
Masszázsfotel | Jade masszázságyak | Alakformáló termékek | Egyéb masszázs termékek | Elektromos kerékpárok | Utolsó darabok
A rendelés lépései | Cégadatok | Garanciális feltételek | Szállítási feltételek | Finanszírozás | Adatvédelem | Impresszum | Süti beállítások | Kapcsolat

Kártyás fizetés szolgáltatója:
A masszázsfotelek és Jáde Masszázságyak online vásárlását a BORGUN segíti
Elfogadott kártyák:
Nálunk masszázsfoteleket és masszázságyakat vásárolhat Bankkártyával is
Árgép

(c) 2019 Masszázsdepó. Minden jog fenntartva