MasszázsDepó a masszázsfotel szakértő
MasszázsDepó: masszázsfotel, jáde ágy
Hívjon minket!
06 20 94 36 110
  1. Masszázsdepo
  2. Lukács László

Lukács László

Üdvözlöm!


Lukács László vagyok, két gyermek édesapja. 2007-ben kezdtem el a masszaszdepo internetes oldal fejlesztését. Saját hátfájásom révén sokat tanultam gerincünk működéséről - sajnos már későn. 


masszazsfotel

Gerincünk egy időzített bomba, amit elhanyagolunk
A hátfájás népbetegség Magyarországon, ennek ellenére kialakulásáról, megelőzéséről keveset tanítottak nekünk.

Amikor a fájdalmak jelentkeznek, a legtöbb esetben 40 év felett, akkor már súlyosak az elváltozások.Gerincünk állapota huszonéves korunktól folyamatosan romlik, ez sajnos emberi adottságunk. Amikor még meg lehet előzni a bajt 10-30 évesen, akkor nem beszélünk róla.
A munkával teli években gerincünkben elváltozások, kopások alakulnak ki. Észrevétlenül megjelennek a fájdalmak, nemsokár azt vesszük észre, hogy a mozgásunk beszűkült!

De, hogy kinek mikortól és mennyire? - ez csak életvitelünktől és genetikai adottságunktól függ!Hátfájás saját tapasztalatból

Én sem gondoltam, hogy fiatalon foglalkoznom kell a hátfájással, és annak megelőzésével. Huszonévesen tapasztaltam meg az idegbecsípődés, a földön kúszva közlekedés, a napi kinlódás érzését. Több orvoshoz is elvittek, de nem javult állapotom. Végül ajánlottak egy másik városbeli doktort akihez egy kisbusz padlóján fekve jutottam el. Ő megszüntette a fájdalmaimat, és tanácsokkal is ellátott. (Utólag is köszenet érte). Innentől a mozgás és a masszázs életem részévé vált. Sorra látogattam az ismerősök által ajánlott masszőröket, csontkovácsokat, táltosokat.  Ezek a kezelések, bármennyire jól estek,
csak ideig-óráig voltak hatásosak.

A teljes felépülésem évekig tartott. A masszázs heti rendszerességét azonban már nem tudtam vállalni, az utazások nemcsak sokba kerültek, rengeteg időt is igényeltek.


Hátfájásom
nagy változása akkor történt, amikor megérkezett a család első masszázsfotele. Eredetileg, a keveset mozgó szüleimnek szántam, azonban az én hátfájásomra is megoldást nyújtott. Nem volt többé probléma a masszázs rendszeressége.

A fotel sikerén felbuzdulva kipróbáltam a hőterápiás jadeköves masszázságyat is. Debrecenbe utaztam kipróbálni a legnépszerűbb Ceragem ágyat. Az első tíz perc szokatlanúl erős, már-már brutális volt, de eredményes. A kezelés meggyőző volt: a szokásos óvatoskodó leggugolás helyett, könnyed lehajlással tudtam bekötni a cipőmet. A modern technika hatása nekem bizonyított, azonnal megszerettem ezt a terméket is. Egyértelmű volt, hogy ezekkel a termékekkel szeretnék foglalkozni. Szeretném minnél több embernek bemutatni ezt a nagyszerű lehetőséget.masszazsfotel

Relaxpont

Azonnal elkezdtem a piacon létező termékek megismerését. Sokat utaztam sok terméket kipróbáltam. Az üzleti modellt úgy gondoltam, mint egy edzőterem működését. Több gép, öltöző, kis szekrények, hangulatos környezet. Építész barátaim segítettek a valóban professzionális kinézetben és a kivitelezésben. 2007 év végére elkészült Miskolc Szinvapark bevásárlóközpontban az első Relaxpont. 160 nm-en, tíz masszázsfotellel, tíz jáde köves masszázsággyal kezdtük a Kyokei és WellSpa masszírozó termékek bemutatását. Megvásárlásra is lehetőség volt.


A Relaxpontunkba nagyon sokan eljöttek próbára tenni, majd rendszeresen használni a masszázsfoteleinket, jáde köves ágyainkat. Voltak idősek, voltak fiatalok. Volt aki kényeztetni szerette volna magát, és volt akinek rendszeres hátfájdalmai voltak. Sokan jártak rendszeresen a Relaxpontba, és sok vásárlónk is volt.

A látogatók szívesen beszéltek arról, kinek melyik módszer vált be a hátfájás kezelésére. Az évek során sok hátfájás sorsát ismertem meg. Az idő múlásával egyre több pozitív megerősítés jött vevőinktől.

A rendszeres otthoni használattal határozottan jobban érzik magukat a mindennapokban.
Energikusabbak lettek, hát-derékfájdalmaik enyhűltek.


Termékeink már sokaknak bizonyítottak!masszazsfotel

Gondosan összeállított termékkínálat

A fejlődés eredményeként folyamatosan új termékek jelennek meg a piacon, én pedig a kiválasztásnál kifejezetten a derék- és hátfájások megoldására helyezem a hangsúlyt. Ma napig kikérem konzulens szakorvosunk, termékeinket használó gyógytornászok, manuálterapeuták véleményét. Kínálatunk legfontosabb ismérve a gyógyászatilag alátámasztott működés, és vállalt öt év garancia miatti prémium minőség.


Műszaki ember lévén, külön kihívásnak érzem, hogy tisztában legyek a termékeink mechanikai felépítésével, működési elvükkel. Elsőként ismerkedem a javításukkal. A gondtalan használat feltétele a magas gyártási minőség. Minden jelentősebb kínai és japán masszázsfotelt, masszázságyat megismertem, több gyárat személyesen meglátogattam. Bepillantást nyerhettem egy-egy termék fejlesztésébe, a gyártók üzletpolitikájába. Elismerésnek tartom, amikor a gyártók bemutatják új terméküket, és kikérik véleményem. A termékek fejlődnek, és én követem azokat.


A problémák jobb megértéséhez, a még hatékonyabb termékek kiválasztásához  tovább képeztem anatómiai tudásomat. A szakkönyvek mellett az engem kezelő gyógytornászok is segítettek ebben. Meggyőződésem, hogy a gyógytornászok tudnak a legtöbbet a gerincproblémák hatékony kezeléséről. Sokkal többet, mint a masszőrök, csontkovácsok vagy a legtöbb szakorvos. Tanulmányoztam a Hagyományos Kínai Orvoslást, hogy jobban megérthessem a masszázs működését. Ezen ismeretek segítenek, hogy minnél hatékonyabb masszázstermékeket ajánlhassak Önöknek.masszazsfotel

Hátfájás? Van megoldás!

Masszázstermékeink már sokaknak segítettek, a jól kiválasztott masszázstermék Önnek is segíthet.


Célom, hogy segítsek megtalálni Önnek a legmegfelelőbb megoldást hátfájásának megelőzésére, és enyhítésére!


Jöjjön el díjmentes konzultációmra, találjuk meg együtt alkatának és igényének legmegfelelőbb eszközöket!


Vevőinknek, próbák alkalmával a sok esetben alkalmasabb terméket tudtam ajánlani, mint amit elsőre kiválasztottak.

Az is előfordult, hogy egy teljesen másik termékfajta felelt meg az elvárásoknak!


Sokan keresnek meg a következő kérdésekkel:

  • Masszázságy vagy fotel megfelelő a problémáimra? 
  • Melyik terméket válasszam? Hogyan kerüljem el a melléfogást?
  • Mi romolhat el egy termékben? Mi történik meghibásodás esetén?

Ha Ön ezekre a kérdésekre őszinte választ szeretne,  meg kell látogatnia számos forgalmazót, meg kell ismernie több termékhasználó tapasztalatát. Ez akár hónapokba is telhet. Nálunk minden kérdésére választ kap!


Önnek még fáj a háta? Hívjon!Lukács László

+36 20 9436 110

Kérdése van?
Kérdése van? Kipróbálná? Hívjon (06 20/94-36-110) vagy írjon ide kattintva!
Térkép masszazsdepo masszázsfotel bemutató terem
Masszázsfotel | Jade köves masszázságyak | Alakformáló termékek | Egyéb termékek
ÁSZF | Adatvédelem | Impresszum | Süti beállítások | Kapcsolat

Kártyás fizetés szolgáltatója:
A masszázsfotelek és Jáde Masszázságyak online vásárlását a BORGUN segíti
Elfogadott kártyák:
Nálunk masszázsfoteleket és masszázságyakat vásárolhat Bankkártyával is

(c) 2022 Masszázsdepó. Minden jog fenntartva