MasszázsDepó a masszázsfotel szakértő
MasszázsDepó: masszázsfotel, jáde ágy
Hívjon minket!
06 20 94 36 110

Masszázsfotel

Magyarósi Csaba elmondja tapasztalatait a Kyokei prémium foteljáról:

Masszázsfotel keresés

Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb masszázsfotelt!

Masszázsfotel kínálatunk

 % 
5 év garancia raktáron0.15kWh
Kyokei Luxory Plus masszázsfotel
Szokásos ár: 999 000 Ft
Akciós ár: 899 000 Ft
Karácsonyi Akció
részletek
 % 
3 év garancia raktáron0.15kWh
Kyokei Style masszázsfotel
Szokásos ár: 799 000 Ft
Akciós ár: 749 000 Ft
Karácsonyi Akció
részletek
SPECIÁLIS AJÁNLAT
raktáron0.11kWh
Kyokei iMaster masszázsfotel
5 év garancia raktáron0.13kWh
Kyokei ProMaster masszázsfotel
RRP Ajánlott ár: 2 490 000 Ft
Depó ár: 2 199 000 Ft
Ajándék 100.000 Ft értékben
részletek
5 év garancia raktáron0.18kWh
Kyokei ProExcellent masszázsfotel
RRP Ajánlott ár: 3 599 000 Ft-tól
Depó ár: 3 190 000 Ft-tól
részletek
 % 
5 év garancia raktáron0.24kWh
Kyokei Executive Sens - 4D Hot Stone masszázsfotel
Szokásos ár: 2 090 000 Ft
Akciós ár: 1 999 000 Ft
Karácsonyi Akció
részletek
 % 
5 év garancia raktáron0.12kWh
Kyokei Yoga masszázsfotel
Szokásos ár: 1 150 000 Ft
Akciós ár: 1 049 000 Ft
Karácsonyi Akció
részletek


Lukács László masszázsfotel szakértő

Üdvözlöm a MasszázsDepónál, Lukács László vagyok,
én fogadom hívását.

Több mint tíz éve foglalkozom hátfájásra megoldást adó masszírozó készülékekkel. Célom, hogy segítsek személyreszabott megoldást találni hátfájásának enyhítésére, vagy a hölgyek kényeztetésére, alakormálásra. Ajánlásomra vett készülékre elégedettségi garanciát vállalok! Eddig nem volt elégedetlen ügyfelem. Tegyen próbára!

Jelentkezzen konzultációra és próbára, Hívjon most!
Tel: 06 20 9436 110


masszázsfotel konzultáció
Személyre szabott tanácsadás
Szakértőnk díjmentes konzultáció során segít megtalálni az Önnek legjobb megoldást. Próbálja ki masszázsfoteleinket - Budaörsi bemutatótermünk könnyen megközelíthető, saját parkolóval rendelkezik.
jelentkezzen konzultációra


prémium masszázsfotel bemutatóterem

Jöjjön el masszázsfotel bemutató termünkbe!

Látogasson el budaörsi bemutatótermünkbe, ahol saját parkolóval várjuk. Próbálja ki és hasonlítsa össze masszázsfoteleinket szakértőnk segítségével.
Munkatársaink segítséget nyújtanak az Ön számára a legmegfelelőbb termék kiválasztásában, keressen Ön terméket relaxációra, egészségügyi problémára vagy luxus kényeztetésre.

Időpont fogalalás minden esetben szükséges. Igény szerint esti órákban, vagy hétvégén is tudjuk fogadni.
IDŐPONT FOGLALÁS
MEGKÖZELÍTÉS
masszázsfotel bemutató terem Budaörs


A masszázsfotel használat egészségügyi előnyei

 

A mai modern, rohanó világ ritmusára előbb-utóbb szervezetünk is ráhangolódik, azonban ez korántsem jelent pozitív változást. Sőt! A felfokozott tempó, és az állandó stressz egy idő után nyomot hagy. A káros hatások pedig idővel mentálisan és fizikailag is érzékelhetővé válnak.

 

És itt nem csupán az általános kimerültségről van szó, hanem konkrét, testi elváltozásokról, hátfájásról, gerincbántalmakról, ízületi problémákról, amik az egész szervezet működését negatívan befolyásolhatják. Úgy érzi, túl nagy a nyomás, kimerült? Stressz, szorongás, gerincprobléma, szűnni nem akaró hátfájás gyötri? Szerencsére van megoldás! Mit szólna egy olyan terápiás, pihentető eszközhöz, amely mindamellett, hogy hatásos, még a lakása dísze is lehet?

 

A Kyokei luxus, és prémium masszázsfotelei minden olyan lazításra és kényeztetésre vágyó számára ideális választás, akiknek egyszerre fontos az egészségmegőrzés, relaxáló kényeztetés, és a hosszútávon megbízható működés.

 

Milyen a jó masszázsfotel?

 

Mivel a piacon számtalan különböző masszázságy, masszázsszék és masszázsfotel található, jogosan merülhet fel a kérdés, hogy milyen a jó masszázsfotel. Tudjuk, hogy nem könnyű a választás, de ha megismeri a Kyokei masszázsfotelek előnyeit, és szakértőinkkel kipróbálja a termékeinket bemutatótermünkben, garantáljuk, hogy minden bizonytalansága elillan. Könyedén el fog igazodni a hatalmas kínálatban, és megalapozottan fog tudni választani Önnek megfelelő masszázsfotelt!

 

Miben más a Kyokei masszírozó fotel?

 

Lukács László masszázsfotel szakértő japán, és kínai masszázsfotelekről és a hagyományos kínai orvoslásról szerzett tudása valamit gyógytornászok tapasztalatai ötvöződnek ebben a kiemelkedő minőségű termékben.

 

Célunk, hogy gyógyászatilag hatásos és egyben esztétikus termékeket kínáljunk vásárlóinknak. A foteleinkben működő masszázstechnika a piacon jelenleg elérhető legmagasabb műszaki minőséggel párosul, ezért tudunk termékeinkre akár öt év garanciát vállalni. A műszakilag összetett termék egyedülálló karbantartási programmal rendelkezik, melynek szerves része a QR kódos, alkalmazás alapú kommunikáció és a használati videók is.

 

Saját szakszervizünknek hála a karbantartás miatt sem kell aggódnia, szakképzett munkatársunk házhoz megy! Ráadásul garancia időn túl is kedvezményes áron állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 

Luxus masszázsfotel: a hátfájás a múlté!

 

Köztudott, hogy a masszázs nyugtatólag hat a szervezetre. A testrészek céltudatos masszírozásával többféle panasz, vagy fájdalom is megszüntethető. Ezt a keleti orvoslás mesterei már sok ezer évvel ezelőtt is tudták, és ez mind a mai napig megdönthetetlen tény.

 

A luxus masszázsfotelek az emberi kéz masszázsához nagyon hasonlító masszázstehnikákkal, hőterápiával és kompressziós nyomások alkalmazásával kellemesen ellazítják a testet, csökkentik a stresszt és a szorongást. A futáshoz és a jógához hasonlóan, a stressz csökkentés mellett a masszázs segíthet csökkenteni, illetve optimalizálni a vérnyomást is.

 

Az ellazító masszázs közben ugyanis lelassul a szívverés, átjárja a testünket a nyugalom. Jól hangzik, ugye? A masszázsfotel azoknak is ideális választás lehet, akik alvásproblémákkal küzdenek. Ha Ön is nehezen alszik el, álmatlanságtól szenved, esetleg forgolódik éjszakánként, érdemes kipróbálnia masszázsfoteleinket.

 

A legfrissebb kutatások szerint a masszázsterápia csökkentheti a fáradtságot és javíthatja az alvás minőségét nemtől és életkortól függetlenül. A luxus masszírozó fotel másik nagy előnye, hogy a masszázs által segíthet növelni az úgynevezett boldogság hormonokat (szerotonin, dopamin, endorfin) a szervezetben.

 

Már egyetlen masszázs is elegendő boldogság hormonnal látja el szervezetét, hogy kipihenten, felfrissülve vághasson neki a nap kihívásainak. A masszázs a hormonok mellett az egész immunrendszerre is jó hatással lehet. Tudta, hogy már napi 30 perc masszázs is emeli a szervezetben a limfociták számát? Ezek a fehérvérsejtek segítenek megvédeni a szervezetet a betegségekkel szemben, és felelősek a szervezet káros anyagokkal szembeni immunválaszáért.

 

Szakértők szerint akár már egyetlen masszázs is képes pozitív változásokat előidézni az emberi szervezet számára szükséges immunhormonok mennyiségében. Hormonegyensúly, immunrendszer erősítés, stressz csökkentés, javuló alvásminőség… Ez mind jól hangzik, de mi a helyzet a fájdalommal? Ha az Ön életét is megkeserítik az ízületi fájdalmak, jó helyen jár! A masszázsfotel rendszeres használatával hatékonyan megelőzhető, már meglévő probléma esetén pedig csökkenthető a fejfájás, az izomfájdalmak valamint a nyak-, váll-, és hátfájás is.

 

Prémium masszázsfotel – a masszázsfotelek mestere

 

A luxus masszázsfotelek mindent tudnak. Lehet ezt még fokozni? Igen. Ahogyan van masszőr és gyógymasszőr, vagy fodrász és fodrászmester. A Kyokei prémium masszázsfotelek noha azonos masszázsmódokkal dolgoznak, fejlettebb technológiát alkalmaznak. Jelentősebb több alaktrészt, működő egységet használnak.

 

Sokkal kifinomultabb felmérést és kidolgozottabb programok jellemzik, amik révén precízebb, pontosabb, és hatékonyabb masszázst nyújtanak. Amíg a luxus fotelek a kiválóak a megelőzésre és a streszoldásra, a prémium fotelek hatékonyabbak a mélyizomzat fellazításában, és a 40 év felett kialakuló gerincpanaszok enyhítésében.

 

Amíg a luxus fotelkről azt mondják vevőink, „nem gondoltam, hogy egy fotel erre képes”, addíg a prémium fotekre „ezt jóval többet nyújt, mint amit elvártam volna”, „van amit jobban csinál, mint a masszőröm”. A Kyokei masszázsfotel fogyni vágyók, sportolók, aktív életet élők számára is ideális választás, ugyanis segítheti a méregtelenítést, az edzés előtti bemelegítést, és az edzés utáni regenerációt.

 

Masszázsfotel vásárlás?

 

Masszázsfotel vásárlását tervezi, de nem tudja, pontosan melyik termék lenne a legmegfelelőbb? Bemutatótermünkben prémium termék kínálattal, személyre szóló szaktanácsadással, kipróbálási lehetőséggel várjuk minden kedves ügyfelünket.

 

Fontos tanácsunk: bárhol szeretne vásárolni, mindenképpen próbálja ki! A masszázsfotelek Önnek kényelmes ülőhelyzetét, hatását nem írják le a műszaki tulajdonságok. A reklámok ideálisták, még a prémium termékek közt is lehetnek Önnek jelentős különbségek! Amennyiben Önnek fontos a gondtalan termékhasználat, tájékozódjon a vásárlás utáni díjmentes szolgáltatásokról!

 

A masszázsfotel vásárlással véget ér a kapcsolat, vagy a kereskedő hazai ügyfélszolgálatot és szervíz szolgáltatást is nyújt? Van-e telefonos ügyfélszolgálat, ahol választ kaphat arra, hogyan használja a fotelt (pl. egy esetleges hátfájás, visszér panaszok esetén). Van-e rendszeres karbantartás lehetőség, amivel a fotele több év múlva is olyan csendesen és üzembiztosan fog működni, mint vásárláskor.

 

A japán technológiák nagyon megbízhatóak, ennek ellenére elromolhatnak. Ebben az esetben hogyan történik a javításuk? Tudják-e a helyszinen javítani, vagy el kell szállítani? Van-e saját szervizük Magyarországon? A szerviz komplett fődarabb egységet cserél vagy csak javít? Mennyi ideig van alkatrész ellátás? Kérdés esetén keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Kollégáink minden felmerülő kérdésére igyekeznek választ adnak! Kyokei: kényelem, egészség, minőség, tapasztalat. Miben más a Kyokei: egészségére hatékony masszázs, prémium masszázsélmény, extra garancia idő és egyénreszabott ügyfélszolgálat Próbálja ki Ön is!

 

 

GYIK

 

 

Rendszeresen fáj a hátam, segíthet a masszázsfotel?

 

15 éves tapasztalatom alapján állíthatom, hogy a rendszeresen használt Kyokei masszázsfoteleink a legtöbb vevőnknek segített a mindennapos hát és derék fájdalmak enyhítésében. Rengeteg visszajelzést kaptunk, mennyivel könnyebben tudják végezni a kerti munkákat, vagy mennyivel aktívabbnak lettek. Szakértői bemutatónk alkalmával konzultációs lehetőséget is biztosítunk, egyedi egészségügyi problémák megoldására.

 

Ki lehet kipróbálni a masszázsfoteleket?

 

A masszázsdepo nagy hangsúlyt helyez a termékek kipróbálására, összehasonlítására. Budaörsön színvonalas bemutatóterembe várjuk termékeinket megismerni vágyókat.  A fotelek szín és modell változatai is megtekinthetőek. Több modell duplán van kiállítva, a párhuzamos próba során a látogatóink egyidejűleg élik át ugyanazt az élményt, így könnyebben megértik mit érez  a másik.

 

 

 

 

Kérdése van?
Kérdése van? Kipróbálná? Hívjon (06 20/94-36-110) vagy írjon ide kattintva!
Térkép masszazsdepo masszázsfotel bemutató terem
Masszázsfotel | Alakformáló termékek | Egyéb termékek
ÁSZF | Adatvédelem | Impresszum | Süti beállítások | Kapcsolat

Kártyás fizetés szolgáltatója:
A masszázsfotelek és Jáde Masszázságyak online vásárlását a BORGUN segíti
Elfogadott kártyák:
Nálunk masszázsfoteleket és masszázságyakat vásárolhat Bankkártyával is

(c) 2022 Masszázsdepó. Minden jog fenntartva