1. Masszázsdepo
  2. Szállítási módok
Átadás, Szállítási módok

Futárszolgálati kiszállítás

A megrendelt terméket futárszolgálati partnerünk szállítja ki, a megrendeléskor megadott szállítási cím első ajtajáig. Önnek kell gondoskodnia pl lakásba bevitelről, emeletre felvitelről, a kicsomagolásról, esetleges szerelésről és a beüzemelésről. Amennyiben Ön teljeskörű kiszolgálást szeretne válassza a VIP Szakértői szállítást!

 

TIPP:

Ön ajándék átadást vagy egyedi átadási időpontot szeretne?

Kérje  VIP Szakértői kiszállításunkat, amely tartalmazza a lakáson belüli elhelyezést, a beüzemelést, termék bemutatását, használati tanácsokat.

 

Termék kiszállítását, az egyeztetést követő 3 munkanapon belül tudjuk vállalni, az egyeztetet napon.

Terjedelmes, vagy 40kg feletti csomag (fotel, ágy, nagyobb vibrotrénerek stb) esetében előfordulhat, hogy a csomag nem fér be az adott napi szállításba, így a futárszolgálat a következő munkanapon szállítja.

 

A futárszolgáltató a szállítási nap reggelén (9.30-ig) kiküldött SMS-el jelzi a csomag aznapi kézbesítését! 

Ha nem kapott SMS-t kérem érdeklődjön a kiszállító Ügyfélszolgálatánál, hogy elkerülje a felesleges várakozást!

Az SMS-ben kapott számon érdeklődhet a napon belüli várható időpontról!

 

Kiszállítást végző futár partnerünk: az osztrák Exress One. Elérhetőség   Csomagkövetés

 

TUDNIVALÓK

  • Reggel 9.30-ig SMS küld Önnek. Ha nem kapott SMS-t valószínűleg nem aznap lesz a szállítás!
  • Amennyiben bizonyos időpontot jelölt meg az átvételre, azt mi jeleztük a futárnak. A futár cég azonban napon belüli pontos egyeztetést nem tud garantálni, mert terítőjárattal szállít. Az SMS-ben található számon vegye fel a kapcsolatot közvetlenül a futárral, aki viszi az Ön termékét, és egyeztessen vele!
  • Ha a futár a jelzett napon nem tudja átadni a csomagot, mert nem volt otthon, a következő munkanapon újra kiviszi. Ha nem tudja akkor sem fogadni, kérem jelezze a fenti ügyfélszolgálaton, hogy feleslegesen ne vigyék ki. /A díjmentes kiszállításban két kiszállítási kisérlet van benne./
  • Átvételkor kérem ellenőrizzék a csomagolás sértetlenségét, esetleges sérülés esetén vegyenek fel jegyzőkönyvet!
  • A Számla, Garanciajegy, Használati Útmutató a dobozon belül, egy iratgyűjtőben található

VIP és Szakértői átadás

TIPP:

Elkerülheti a hibás szerelés miatti stresszt, előre nem látható problémákat. Ön már első alkalommal is magabiztosan irányíthatja és élvezheti új termékünket.

A termékek legkomfortosabb átvételi módja. Az Önnek megfelelő időpontban szakértő kollegánk viszi ki a terméket az otthonába. Önnek csak a helyet kell megmutatnia, a mi feladatunk a mozgatás, az összeállítás, beüzemelés, tesztelés. Munkatársunk bemutatja Önnek a termék alap működését.

 

Szakértői átadás esetében szaktanácsadó kollégánk használati tanácsokat ad Önnek! A készülék összes funkcióját áttekinti Önnel. További kérdéseire telefonos ügyfélszolgálatunk ad azonnali választ!

 

Nagy a kiválasztott termék és szűk az ajtó, vagy emeletre kell vinni? Azt is megoldjuk! Szervízes kollégánk, ha kell szétszereli a terméket, és úgy visszük be a kívánt helyre! Az Egyedi szállítás költségéről a helyszín ismeretében adunk ajánlatot.

 

Ajándékba küldés

Azonos a VIP Szakértői átadással, kiegészítve ügymenet kezeléssel, ajándék csomagolással, pontos időpontban történő átadással.

A termék árát, és a számlát is diszkréten kezeljük.

 

Ajándék küldés esetén a rendelés megkor kérjük a megjegyzés rovatba "AJÁNDÉK" t beírni. Ha nem szeretne az átadáskor fizetéssel bajlódni, javasoljuk a bankkártyás fizetést, vagy az előre utalást!

 

Személyes átvétel raktárunkban

A rendelését személyesen is átveheti budaörsi raktárunkban, munkanapokon, egyeztetett időpontban. Önnek kell gondoskodnia a hazaszállításról, a kicsomagolásról és a beüzemelésről. A személyes átvétel választásnál vegye figyelembe a méreteket (termék technikai adatainál találja)!


A masszázsfotelek mozgatásukhoz két fő és kisteherautó szükséges. A masszázságyak, vibrotrénerek szétszerelve érkeznek, egyedül is mozgathatóak, akár személykocsival is szállíthatók) - A termék átvételéhez egyeztessen időpontot ügyfélszolgálatunkkal!

 
MasszázsDepo - a masszsázsfotel webáruház
0
hívjon!06 20 94 36 110