1. Masszázsdepo
  2. Termékek
  3. Masszázsfotel
  4. Kyokei iFly.2 4D Medical masszázsfotel
Kyokei iFly.2 4D Medical - Ózon terápiával: barna színben
Kyokei iFly.2 4D Medical - Ózon terápiával: bázs színben
Kyokei iFly.2 4D Medical - Ózon terápiával: antracit színben
Kyokei iFly.2 4D Medical - Ózon terápiával: fekete színben
Kyokei iFly.2 4D Medical - Ózon terápiával: bíbor színben
Kyokei iFly.2 4D Medical - Ózon terápiával: rózsa vörös színben
Kyokei iFly.2 4D Medical - Ózon terápiával:
Kyokei iFly.2 4D Medical - Ózon terápiával:
Kyokei iFly.2 4D Medical - Ózon terápiával:
Kyokei iFly.2 4D Medical - Ózon terápiával:
Kyokei iFly.2 4D Medical - Ózon terápiával:
Kyokei iFly.2 4D Medical - Ózon terápiával:
Kyokei iFly.2 4D Medical - Ózon terápiával:
Kyokei iFly.2 4D Medical - Ózon terápiával:
Kyokei iFly.2 4D Medical - Ózon terápiával:
Kyokei iFly.2 4D Medical - Ózon terápiával:
Kyokei iFly.2 4D Medical - Ózon terápiával:

Kyokei iFly.2 4D Medical masszázsfotel

Hát és derékpanaszok megszüntetésére tervezve

bézs
bézs színben
raktáron, akár 5 napon belül otthonában
1 799 000 Ft
barna
barna színben
raktáron, akár 5 napon belül otthonában
1 799 000 Ft
  • 5 év garancia
  • A kiszállítás díját cégünk átvállalja.

A Kyokei iFly.2 egy ikonikus masszázsfotel. A közel 15 éves fejlesztés során Hát és derék panaszok megszüntetésére tervezték. A Sanyo altál kidolgozott, 4D merevkaros mechanika tökéletes alapot szolgáltatott a gyógyászatilag eredményes masszázshoz, már a kétezres évek elején létezett. Mit kellett fejleszteni akkor? A szoftvert, ami 12 ponton (6cm-enként!!) feltérképezi a gerinc alakját, és a hatizmok állapotát! A merevkaros mechanika félkarú óriás, mefelelő felmérő és vezérlő szoftver nélkül. Az elődök a hibás felmérés miatt, vagy nem értek el rendesen a derekat, vagy túl erősen masszírozták a vállat, vagy ha mindent jól csináltak, a folyamatos fájdalomérzékelés miatt, csiga lassúak voltak. Az iFly.2 az első fotel ami tökéletes hát és lábmasszázst végez, méghozzá gyógymasszőri szinten! Nem véletlen, hogy a masszőrök elsőszámú választása, és több masszőr ezzel a fotellel egészíti ki munkáját.

Kyokei iFly.2

hát- és derék panaszok megszüntetésére tervezve

Gerincalak felmérés 12 szegmensben

A masszázsfotelek legnagyobb kihívása, a gerinc alakjának és izomtónusának felmérése. Az iFly.2 a hát 12 szegmensében végez felmérést, ezért tudja precízebben vezérelni a masszázs fejeket, mint a csak vállmagasságot felmérő többi fotel.

Masszázsfejek mozgatása egy robot precizitásával


Az iFly.2 a tér minden irányában állítható masszázs mehanikát tartalmaz. A karok végére szerelt görgőket a számítógép egy robot precízitásával mozgatja. A pontos felmérés, és a precíz vezérlés ami miatt az iFly.2 ott és olyan erővel fog masszírozni, ahogyan az szükséges.

Leírás

Kyokei  iFly.2  4D - Medical
Kiemelt jellemzők
  •  "Többpontos Mesterséges Inteligencia Testfelmérő Rendszer" a még precízebb gyógymasszázs érdekében
  • Medence kimozgató mechanika, amivel megelőzheti a porcok kiszáradását, és az ágyéki sérvet
  • Közvetlen hatás érdekében elhagyták a csillapítást a nyak és derék párnázatban, javult a mélyizomzat elérése
  • "Megragadó-görgő" kialakítás az intenzív váll és nyakmasszázs segitésére
  • Triggerpont maszázs - hogy legyen több energiája
Többpontos Mesterséges Inteligencia Testfelmérő Rendszer - AI

A Kyokei iFly.2 Medical a masszázsfotel gyógyterápia új fejlesztését, a mesterséges inteligencián alapuló, többpontos gerincalak felmérését alkalmazza. 

A program megkezdése előtt a rendszer 6 cm-enkét feltérképezi a hátát. görgők a deréktől felfelé haladva, a kijelölt méréspontokon kinyomást végeznek, az ellenállás mértékéből a számítógép AI rendszere 3d képpé alakítja az Ön gerincének alakját. Ez a felmérés a hát alakján túl menően, az izomzat állapotáról is informálja a vezérlő AI rendszert, így Ön mindíg az aktuális izomállapotának és testtartásnak megfelelő, más foteleknél nem elérhető preciz masszázst kapja.  A Kyokei iFly.2 Medical fotelben úgy érezheti magát mint  egy gyógymasszőr gyakorlott kezei közt! 

A porckrongsérvet megelőző, hintázó kimozgatás

A Kyokei iFly.2 Medical fotel egyedi derékkimozgató hintaszerkezet kapott, amit a fotel ülőpárnájába integráltak. A hintarendszer lelke, a medencét kiméletesen jobbra-balra kimozgató ülőpárna. A mozgás közben légpárnák rögzítik a medencét az ülőpárnához. Az hintarendszer a derék kimozgatásával felszabadítja a beállt izom blokkokat, rendszeres használata segít megelőzni a porckorongok kiszáradását, a porckorong sérv kialakulását.

A negyvenes éveiben járók egyharmada szenved a  rendszeresen befeszült, beállt deréktól. Ez a tartós izomgörcs sokaknál az L4, L5 ágyéki porckorongok kiszáradásához vezet. A kiszáradt porc veszítve magasságából, és porckorongsérvvel, lábba kisugárzó fájdalommal párosulhat.

Felhasználási ponthoz igazított masszázserő 

A hátunk állapota nem egységes, vannak érzékenyebb részek, és vannal olyan részek, ahol intenzív masszázsra van szükség. A trigger masszázs alatt alkalmazott nyomások lehetnek ekár fájdalmasak, ezért a Kyokei iFly.2 Medical esetében alkalmazott "User Force Adjust" technika segítségével a masszázs erőssége a teljes hát 12 szakaszában külön-külön állítható. Alkalmazhat gyengébb masszázserőt az érzékeny területeken, amíg a makacs görcsök kimozgatásához választhatja a legintenzívebb mélymasszázst.  Az UFA könnyű kezelése érdekében a távírányítón közvetlen gombokat helyeztek el, jól elkülönülő sárga színben.

A megmarkoló 4D-s vállmasszázs program - GRIP

A Kyokei iFly.2 Medical Shoulder GRIP programját a számítógépes munkával járó beállt nyak, és a befeszült vállizmok ellazítására fejlesztették.  A hatékonyságát tovább javították a főgörgőknek alulról ellentartó, megtámasztó segédgörgők alkalmazásával. A program részeként a főgörgő előre kinyúlva, míg a segédgörgő a vállizmokat alulról megtámasztva, összezáródva egy határozott megmarkolást végez. 

Triggerpont-masszázs program

A trigger pontok, az izomszövetekben kialakuló feszültség csomópontok, amik nyomásra érzékenyek. Hatásukra csökkenhet a mozgástartomány, az izom ereje, de sok esetben ezek a felelősek a kisugárzó fájdalmakért. Így például a lábba, nyakba, karokba kisugárzó fájdalmkért a háton lévő trigger pontok lehetnek a felelősek. A triggerpontok mindannyunknál kialakulhatnak, mert az ismétlődő mozdulatok, az intenzív spotolás, a stressz, a rossz testartás, vagy a túlzott irodai munka éppúgy kiválthatja.

A Kyokei iFly.2 Medical masszázsfotelt az ilyen triggerpontokban található feszültség csomók feloldására is felkészítették. A 3d lazító masszázst követően a teraputa kezéhez hasonló masszázsfejek intenzív, mély és egyenletes nyomást vegeznek a trigger pontokon. A nyomás hatására az izomgörcs lazul, oldódik a fájdalom.

A 4D masszázs közvetlen hatása

A Kyokei iFly.2-ben alkalmazott legkorszerűbb 4D mechanika lehetővé teszi a legmakacsabb görcsös izmok fellazítását is. Az alkalmazott merev karos megoldás előnye, hogy a mélyen fekvő izomszöveteket is eléri, az akár 12 cm-t is előre nyúló karok segítségével. Az alkalmazott masszázsgörgők méretét és számát a minimálisra csökkentették, valamint elhagyták a csillapító párnázatot a deréknál és a vállnál. Ezek a fejlesztések megnövelték a kifejthető nyomást és a masszázs precizitását.

Holisztikus és testi relaxációs újdonságok
  • Frissítse anyagcseréjét megemelt oxigén tartalmú levegővel
  • Hallgassa kedvenc zenéit saját telefonjáról, mp3 lejátszójáról!
    Mindezt vezeték nélküli teheti a Bluetooth technika segítségével.

A beépített kilencféle automatikus program, testét felmérve, több mint 900 féle variációból állítja össze az Önnek leghatékonyabb masszázst. Kedvenc beállításait két különálló memória helyre elmentheti.

 


Irobo Masszazsfotel láb görgőiRobo nyaki masszázs

 

További előnyök

  • 2 db memoria tárolóhely
    Eltárolhatja kedvenc masszázs beállítását, amit később egy gombnyomásra előhívhat

  • A beépített automatikus programok, a testét felmérve, több ezerféle variációból állítja össze az Önnek leghatékonyabb masszázst.

  • Automatikus masszázs közben módosíthatja:

    - 6 fokozatban állíthatja a hátmasszázs erősségét
    - 3 fokozatban a  légpárnás masszázs erősségét  

  • Elegáns távirányító
    Kézre eső, informatív távirányító, longlife gumigombokkal - kevésbé fontos beállítások gombjai diszkréten rejtve maradnak, egy kis ajtó mögött. 
    A gombok méretét megnövelték, így könyebb használni

  • Ülőhelyzet beállítás - gyorsan
    Az ülőhelyzet gyors beállítására külön gomb szolgál. Három, előre bállított helyzet : Döntött - Félig döntött - Zero Gravity
  • Szinkron üléshelyzet állító gombok : Elfektet / Felültet gombok
  • Testesebb az átlagnál? Nem baj!
    Ezt a fotelt akár 200 cm-esek, vagy akár 130 kg-osak  is használhatják!

  • Hőterápia - Élvezze a hőterápia lazító, nyugtató hatását

  • Automatikusan beálló lábhossz
    A mozgások során a lábhossz változik. A teleszkópos megoldás folyamatosan követi az elmozdulást, a lábmasszázshoz így mindíg optimális a láb helyzete.
  • Automatikus visszaültetés
    A bekapcsoló gombot megnyomva a fotel magától visszatér az alap ülőhelyzetbe.
  • Nyújtás, csavarás
    Speciális lazító, nyújtó mozgások a medence és a derék kilazítására, légpárna rendszer kombinált működésével. (Twist, Strech)

 

 
Masszázs rendszer
  • 4D mechanika, merev karokkal, 2 fő görgővel, csillapított rendszer a hát masszírozására.

    • GRIP program, megragadó görgőkkel a hatékonyabb váll masszázsért
    • Masszázs módok
      Váll megragadás / Gyúrás / Ütögetés / Shiatsu / Kombi gyúró-paskoló / Nyújtó
      3D-gyúrás / 3D-ütőgetés / 3D-Shiatsu / 3D-kombi
    • Masszázs paraméterek állíthtaósága
      Szélesség - 5 fokozat
      Sebesség - 5 fokozat
      Erősség - 6 fokozat / 12 x helyen
  • Forgó-görgős masszázs rendszer
    A talpakat dupla görgősor masszírozza. A görgők sebessége 3 fokozatban állítható, kikapcsolható.
  • Légpárnás masszázs rendszer
    A testrészek specializált masszázsa érdekében a levegő pumpát megduplázták, és közel két tucat vezérlőszelepet alkalmaztak. A két- vagy három rétegű légpárnák nagyobb mozgás terjedelemben tudnak masszírozni, nagyobb erőt képesek, finoman kifejteni.
  • Kompressziós masszázs erősség állítás külön a kar, váll és külön az alsó végtagok részére.

iRobo masszazsfotel labgörgőiRobo masszazsfotel lábfej

 

 
Több mutatása ...
Kevesebb mutatása ...

Funkciók és teljesítmény

masszázsélmény
5
komfort
luxus
prémium
terápiás hatás
5
alap
normál
magas
extra magas
nyak és váll masszázs
5
alap
normál
határozott
precíz mélymasszázs
derék masszázs
5
alap
normál
határozott
precíz mélymasszázs
személyre szabhatóság
5
alap
normál (2D)
magas (3D)
extra magas (4D)
talp masszázs
normál
prémium
lábujj
achilles
láb masszázs
légpárnás
oldalsó vádli gyúrás
hátsó vádli gyúrás
nyújtás és kimozgatás
térdízület
comb
has
vádli
mellkas
derék kimozgatás
Testalkat
Testmagasság: 155-200 cm 140 kg-ig Vállszélesség 54 cm

prémium masszázsfotel bemutatóterem

Jöjjön el masszázsfotel bemutató termünkbe!

Látogasson el budaörsi bemutatótermünkbe, ahol saját parkolóval várjuk. Próbálja ki és hasonlítsa össze masszázsfoteleinket szakértőnk segítségével.
Munkatársaink segítséget nyújtanak az Ön számára a legmegfelelőbb termék kiválasztásában, keressen Ön terméket relaxációra, egészségügyi problémára vagy luxus kényeztetésre.

Időpont foglalás minden esetben szükséges. Igény szerint esti órákban, vagy hétvégén is tudjuk fogadni.

IDŐPONT FOGLALÁS
MEGKÖZELÍTÉS
masszázsfotel bemutató terem Budaörs

Technikai adatok

Mire ajánlott
Tartós derék és hátfájásra
igen
Luxus kényeztetésre
igen
Sport utáni lazítás - izomgörcs oldás
igen
Testalkat
155-200 cm
Terhelhetőség (max)
130 kg
Színek
bézs, barna
Hátmasszázs rendszer
4D merevkaros
igen, 2 görgős
Pálya alak és hossza (Track)
J- pálya 87cm
Testfelmérés
Precíz gerincgörbület felmérés
igen, 12 ponton
Masszázstechnikák
Szokásos masszázs technikák
igen
Rezegtetés
igen
Aktív kiemelés
igen
Masszázs beállítások
Hátmasszázs erősségi fokozat auto módban
6
Hátmasszázs erősségi fokozat manuál módban
6
Szélesség fokozatok manuál módban
5
Sebesség fokozatok manuál módban
5
Légpárna rendszer
Kar masszázs
igen
Váll lefogás
igen
Derék masszázs
igen
Comb oldalsó masszázs
igen
Vádli masszázs
igen
Lábfej masszázs
igen
Fokozatok
3
Masszázs erőssége
külön állítható: karok, test, láb
Légpumpák és szelepek száma
2/17
Talpmasszázs
Talpmasszázs módok
3 görgősor, lábujj + achilles
Sebbeség fokozatok száma
3
Vádlimasszázs
Kompressziós légpárnák
igen
Test nyújtás
Térdizület nyújtás
igen
Mellkas nyújtás
igen
Comb felső izomzat nyújtás
igen
Csavarás funkció
igen
Csípőhintáztatás
mechanikus
Hőterápia
Melegített hátpárnázat
igen
Melegített láb
igen
Melegítő sál
igen
Vezérlés, működtetés
Programok száma - auto
8
Programok száma - manuális
4
Távírányító jellege
gomb + fluore.kijelző / angol
App vezérlés
igen
Memoria helyek száma
2
Időzítő beállítás
5-40 perc
"Pause" funkció
igen
További funkciók
Zero Gravity testhelyzet ZG
igen (3 féle)
Vállszélesség szűkítés
3 fokozatban
Zenelejátszás
Bluetooth
Helytakarékos előre mozdulás
igen
Lábhossz állítás módja
teleszkópos
Oxigén terápia
igen
Mágnesterápia
igen (vádli)
Energia fogyasztás (egy óra)
0,24 kWh
Méretek
Belső méret (hát / comb / vádli)
72/46/46 cm
Külső méret ülő(szé/ma/mé)
87/127/142 cm
Külső méret fekvő (szé/ma/mé)
97/92/180 cm
Súly
145 kg
Zajszínt
49-55dB
Csomagolt méret /doboz #1
185x77x84 cm/ 145 kg
Több mutatása ...
Kevesebb mutatása ...

MasszázsDepo gondoskodás

5 év garancia az alapárban

Öt év nyugalom, nem kell tartania a javítási költségektől. A kiválló Kyokei minőségű termékre 5 év, azaz 60 hónap jótállást nyújtunk az alapárban!  További info: Garancia részletek
 

TeljeskörŰ házhozszállítás, üzembehelyezés

Saját, megbízható csapatunk szállítja ki az új Kyokei masszázsfoteljét. Önnek csak a helyet kell megmutatnia, kollágáink beviszik, és beüzemelik a fotelt. Ez szogáltatásunk Önnek díjmentes.

Több mint egy emelet? 75cm-nél szűkebb ajtó? - Speciális szállítási eseteket is megoldunk, kérje egyedi ajánlatunkat!

Bővebb információ: Kiszállítási lehetőségekről bővebben

  

Személyre szabott használati tanácsok már az átadáskor

Az átadáskor szakértő kollégánk is jelen van. Bemutatja az általános használati módokat, ismerteti a termék alapvető működését.

Egészségügyi problémái vannak? Szakértő kollégánk azonnal használható, személyre szóló javaslatokat ad Önnek a fotel legoptimálisabb használatára. 

 

Folyamatos támogatás - ha újabb kérdés merül fel

Szakértő kollégánk átadás után is elérhető a QR kódos felületen online, vagy telefonon!

Szakértőnk segít!
Elveszett a kínálatban? Hívja szakértőnket, vagy jelentkezzen bemutatótermi konzultációnkra!
MasszázsDepo
0
hívjon!06 20 94 36 110