1. Masszázsdepo
  2. Termékek
  3. Masszázsfotel
  4. Kyokei Style masszázsfotel
Kyokei Style - a legkényelmesebb családi masszőr:
Kyokei Style - a legkényelmesebb családi masszőr:
Kyokei Style - a legkényelmesebb családi masszőr:
Kyokei Style - a legkényelmesebb családi masszőr:
Kyokei Style - a legkényelmesebb családi masszőr:
Kyokei Style - a legkényelmesebb családi masszőr:
Kyokei Style - a legkényelmesebb családi masszőr:
Kyokei Style - a legkényelmesebb családi masszőr:
Kyokei Style - a legkényelmesebb családi masszőr:
Kyokei Style - a legkényelmesebb családi masszőr:
Kyokei Style - a legkényelmesebb családi masszőr:
Kyokei Style - a legkényelmesebb családi masszőr:
Kyokei Style - a legkényelmesebb családi masszőr:
Kyokei Style - a legkényelmesebb családi masszőr:
Kyokei Style - a legkényelmesebb családi masszőr:
Kyokei Style - a legkényelmesebb családi masszőr:

Kyokei Style masszázsfotel

Utolsó darabok! 2D, Shiatsu Guasha masszázs

keki/antracit
keki/antracit színben
raktáron, akár 5 napon belül otthonában
Szokásos ár: 799 000 Ft
Akciós ár: 699 000 Ft
  • 3 év garancia
  • A kiszállítás díját cégünk átvállalja.

A Kyokei Style az egyik legnépszerűbb luxus masszázsfotel közepes, vagy nagy testalkatra. Az extra vállszélesség, és a könnyed karbehelyezés funkciója nagy előny a széles vállúaknak, vagy a pocakos testalkatúaknak (más fotelekbe a beszállás nekik sokszor kényelmetlen). Az L karos 2D mechanika révén a stressz és a feszültség a múlté, amikor minden nap ellazul ebben a csodálatos fotelben. A Kyokei Style intenzív masszázst nyújt az egész testén a nyakától egészen a combjáig, így kíválóan alkalmas harmincas éveiben járóknak a korral várható hátpanaszok megelőzésére. Kiemelkedik a Strech nyújtás programja. A hat automatikus program elegendő az egész családnak a stresszoldástól a luxus kényeztetésig. Amennyiben több pénzt szán rá: a Kyokei Luxory modell továbbfejlezsztett progamokkal, vádligyúrással, bluettoth zenelejátszással rendelkezik, míg a Yoga modell teljes testnyújtás révén nyújt más élményt.

Innovációk a Style-ban

"LS"-pályás masszázsmechanika - A Kyokei legújabb "LS" pálya kialakítása az emberi anatómiára épül, a masszázsfejek így pontosan követhetik az emberi gerinc S alakját. Az extrém hosszú, 135 cm-es masszázsút a befeszült izmok lazításán túl a segítik a gerinc nyújtását a nyaktól egész a combokig.
ZERO SPACE - Egyedülálló kialakításának köszönhetően a Style fekvő helyzetbe való váltáskor előre csúszik 22cm-t, így csak csak 5cm extra helyet igényel a falnál.

6 automatikus masszázs program a család privát masszázsterapeutájától

Relax - 15 perces masszázsprogram, fáradtság esetén javasolt. Kellemes jóleső érzés, amikor a test minden fáradt pontját felfrissíti.
Neck - Az irodai munkában elfáradt váll és nyakizmokat mélymasszázzsal lazítja fel. Több energiája lesz a további munkához.
Full - A mindennapok felfrissülése. Az egész testre kiterjedő luxus élményt nyújtanak a válogatott masszázs fajták.
Comfort - Finom kényeztetés, azoknak, akik nem szeretik az erőteljes masszázst. Nyugdíjasoknak, fiataloknak ajánlott.
Stretch - Elfáradt, berövidült izmokat finom kimozgatással nyújthatja ezzel a programmal.
Back - A derékfájásra kifejlesztett fájdalom csillapító masszázs. Az ülésben, munkában megterhelt derék izmokra fókuszáló, mélymasszázs program.

2D görgős Shiatsu masszázs rendszer

Négy görgős, csillapított rendszer a hát masszírozására.

A shiatsu masszázs mechanika egy profi masszőr mozdulatival masszíroz. A görgők mozognak fel/le, jobbra/balra, előre/hátra, pontosan követik a gerinc alakját.

Az extra hosszú L-pálya révén masszírozzák a teljes hátat és comb és far izmokat.

Választható masszázs módok: Gyúrás / Ütögetés / Shiatsu / Kombi gyúró-paskoló / Nyújtó kombinált

Állítható sebesség és vállszélesség: Szélesség - 3 fokozat, Sebesség - 3 fokozat

Zéró gravitációs testhelyzet

A speciális zéró gravitációs testhelyzetben javul a vérkeringés, a masszázs intenzívebbé válik és Ön még jobban átadhatja magát a Style masszázsfotel által biztosított ellazulásnak.

Légpárnás masszázs rendszer

A testrészek specializált masszázsa érdekében 28 légpárnát 6 vezérlőszelepet alkalmaztak. A két- vagy háromrétegű légpárnák nagyobb mozgás terjedelemben tudnak masszírozni, nagyobb erőt képesek finoman kifejteni. A légpárnás masszázs erőssége 3 fokozatban állítható, kikapcsolható: külön állítható a felső testrészen (váll, kézfej, alkar) és külön állítható az alsó testrészen (vádli, lábfej).

Főbb jellemzők

Automatikus testfelmérés - A beépített hatféle automatikus program, testét felmérve, több mint 900 féle variációból állítja össze az Önnek leghatékonyabb masszázst.
Relax funkció - A program befejeztével a fotel a beállított helyzetében marad. Ön nyugodtan pihenhet tovább. A bekapcsoló gombot duplán megnyomva a fotel visszatér az alaphelyzetbe.
Gua Sha talpmasszázs rendszer - A talpreflexológia az egész testre kihat. A masszázst alul forgó tárcsa, míg hátul karmos görgő végzi. A sebessége 3 fokozatban állítható, kikapcsolható.
Hőterápia - A beépített karbonszálas melegítő betétekkel az izmok vérkeringése, anyagcseréje fokozható a hát oldalán, ott is ahol a görgők már nem érik el.
Memória tárolóhely - Eltárolhatja kedvenc masszázs beállítását, amit egy gombnyomásra előhívhat. Így azonnal ott, olyan technikával, és erősséggel masszíroztathat, ahol legutóbb beállította
A beépített hatféle automatikus program, testét felmérve, több ezerféle variációból állítja össze az Önnek leghatékonyabb masszázst.
Automatikus masszázsmódokban 3 fokozatban állíthatja a légpárnás masszázs erősségét.
Sikkes távirányító - Jól áttekinthető kijelző, könnyed kezelés
Zero Gravity a testhelyzet a keringés javításáért
Az ülőhelyzet gyors beállítására külön gomb szolgál.
Állítható fejpárna - A fejpárna kényelmesen megtámasztja a fejet. A fejpárna magassága állítható, hogy az intenzív váll és nyak masszázshoz a masszázs fejek közvetlenül elérjék testét.
Automatikusan beálló lábhossz - A mozgások során a lábhossz változik. A teleszkópos megoldás folyamatosan követi az elmozdulást, így mindig optimális a láb helyzete. A komfortot tovább növeli, hogy a lábfej és a vádli rész külön mozog.
Külön állítógombok - Külön emelheti, süllyesztheti a Lábrészt, vagy a Hátrészt. Szinkron állítógombok - Külön Elfektet / Felültet gombok
Manuális mód - A különféle masszázstechnikákat kedvére alkalmazhatja a manuális módban. Állíthatja a görgők által masszírozott területet, beállíthatja a masszázs terület hosszát, szélességét. Három fokozatban állíthatja a masszázs sebességét.

Leírás

Újdonságok
  • Elforgatott karmasszírozó egység
    Az alkart megfogó légpárnákat 90 fokkal elforgatták, így a pocakja nem nehezíti meg a karok behelyezését és a szorítás közben is javult a rögzítési stabilitás.
  • Grafikus kijelző
    A grafikus kijelzőnek köszönhetően jól áttekinthető mikor mit csinál a fotel. A könnyed kezelést és a hosszú élettartamot a gumi gombok segítik.
  • Megnövelt memória kapacitás
    Az egész családnak elegendően három egymástól független beállítási memória, ahol kedvenc masszázsait tárolhatja el.
  • Pillanat állj "Pause" funkció
    A Pause gombbal bármikor megállíthatja, illetve újraindíthatja a masszázst.

 

KinyúlásMechanika 2D
 

Innovációk az Style-ben

  • Megnyújtott pályahossz - comb alatt is maszíroz 
    Az innovatív 'L' alakú pályának köszönhetően a görgők a derekától lejebb tudnak menni. Megmasszírozzák a fenekét, egész a comb középig.
  • Helytakarékos 
    Kyokei Style masszázsfotel alaphelyzetben is kompakt felépítésű, kis helyet foglal. Elhelyezéskor teljesen a falhoz állíthatja, mert az új megoldású mechanika előre csúsztatja a fotelt, így több helye marad a lakásában.

 

 

Gua Sha talpmasszázsGua Sha talpmasszázs2

   

További előnyök 

  • A beépített hatféle automatikus program, testét felmérve, több ezerféle variációból állítja össze az Önnek leghatékonyabb masszázst.

  • A légpárnák erősségét  3 fokozatban állíthatja  

  • Az ülőhelyzet gyors beállítására külön gomb szolgál.  Három féle "Zero Gravity" testhelyzetből választhat a keringés javításáért
  • Külön állítóható a láb és a hát
    Külön emelheti, sülyesztheti a Lábrészt, vagy a Hátrészt, így az Önnek legkényelmesebb testhelyzetben kényeztetheti magát
  • Automatikus testfelmérés
    Minden masszázsprogram előtt, felméri testét,  masszázst az Ön testalkatához igazítja. Precíz és terápiás masszázsra ad lehetőséget.

  • Vállmagasság korrekció
    A vállmagasság pontja program közben is változtatható!

  • Automatikusan beálló lábhossz
    A mozgások során a lábhossz változik. A teleszkópos megoldás folyamatosan követi az elmozdulást, a lábmasszázshoz így mindíg optimális a láb helyzete. Ennél a fotelnél újdonság, hogy a vádli rész külön beállítható a talp résztől.
  • Relax funkció
    A program befejeztével a fotel a beállított helyzetében marad. Ön nyugodtan pihenhet tovább. A bekapcsoló gombot duplán megnyomva a fotel visszatér az alaphelyzetbe.
légpárnás rendszerlégpárnás rendszer válllégpárnás rendszer kar 
 
Kyokei Style masszázsfotel méretei Kyokei Style masszázsfotel méretei Kyokei Style masszázsfotel méretei
Több mutatása ...
Kevesebb mutatása ...

Funkciók és teljesítmény

masszázsélmény
3
komfort
luxus
prémium
terápiás hatás
3
alap
normál
magas
extra magas
nyak és váll masszázs
3
alap
normál
határozott
precíz mélymasszázs
derék masszázs
3
alap
normál
határozott
precíz mélymasszázs
személyre szabhatóság
3
alap
normál (2D)
magas (3D)
extra magas (4D)
talp masszázs
normál
prémium
lábujj
achilles
láb masszázs
légpárnás
oldalsó vádli gyúrás
hátsó vádli gyúrás
nyújtás és kimozgatás
térdízület
comb
has
vádli
mellkas
derék kimozgatás
Testalkat
Testmagasság: 155-190 cm 115 kg-ig Vállszélesség 55 cm

prémium masszázsfotel bemutatóterem

Jöjjön el masszázsfotel bemutató termünkbe!

Látogasson el budaörsi bemutatótermünkbe, ahol saját parkolóval várjuk. Próbálja ki és hasonlítsa össze masszázsfoteleinket szakértőnk segítségével.
Munkatársaink segítséget nyújtanak az Ön számára a legmegfelelőbb termék kiválasztásában, keressen Ön terméket relaxációra, egészségügyi problémára vagy luxus kényeztetésre.

Időpont foglalás minden esetben szükséges. Igény szerint esti órákban, vagy hétvégén is tudjuk fogadni.

IDŐPONT FOGLALÁS
MEGKÖZELÍTÉS
masszázsfotel bemutató terem Budaörs

Technikai adatok

Mire ajánlott
Hölgyeknek
igen
Testalkat
155-190cm
Terhelhetőség (max)
110 kg
Színek
bézs/fehér, homok/antracit
Hátmasszázs rendszer
2D L karos
igen, 4 görgős
Pálya alak és hossza (Track)
L-pálya 130 cm
Testfelmérés
Váll helyzet felmérés
igen
Masszázstechnikák
Szokásos masszázs technikák
igen
Masszázs beállítások
Szélesség fokozatok manuál módban
3
Sebesség fokozatok manuál módban
3
Légpárna rendszer
Comb/fenék masszázs
igen
Kar masszázs
igen
Váll lefogás
igen
Vádli masszázs
igen
Lábfej masszázs
igen
Fokozatok
3
Masszázs erőssége
egyben állítható
Légpumpák és szelepek száma
1/7
Talpmasszázs
Talpmasszázs módok
gua sha tárcsa
Sebbeség fokozatok száma
3
Vádlimasszázs
Kompressziós légpárnák
igen
Test nyújtás
Térdizület nyújtás
igen
Mellkas nyújtás
igen
Comb alsó izomzat nyújtás
igen
Hőterápia
Melegített hátpárnázat
igen
Melegített láb
igen
Vezérlés, működtetés
Programok száma - auto
8
Távírányító jellege
gomb + fluore.kijelző / angol
Memoria helyek száma
3
"Pause" funkció
igen
További funkciók
Zero Gravity testhelyzet ZG
igen
Hangulat LED
kék
Helytakarékos előre mozdulás
igen
Lábhossz állítás módja
teleszkópos
Mágnesterápia
igen (vádli)
Energia fogyasztás (egy óra)
0,15 kWh
Méretek
Belső méret (hát / comb / vádli)
62/47/42 cm
Külső méret ülő(szé/ma/mé)
73/110/143 cm
Külső méret fekvő (szé/ma/mé)
73/105/165 cm
Súly
95 kg
Zajszínt
49-55dB
Csomagolt méret /doboz #1
148x76x85 cm/ 112 kg
Több mutatása ...
Kevesebb mutatása ...

MasszázsDepo gondoskodás

3 év garancia az alapárban

Három év nyugalom, nem kell tartania a javítási költségektől. A kiválló Kyokei minőségű termékre 3 év, azaz 36 hónap jótállást nyújtunk az alapárban!  További info: Garancia részletek
 

TeljeskörŰ házhozszállítás, üzembehelyezés

Saját, megbízható csapatunk szállítja ki az új Kyokei masszázsfoteljét. Önnek csak a helyet kell megmutatnia, kollágáink beviszik, és beüzemelik a fotelt. Ez szogáltatásunk Önnek díjmentes.

Több mint egy emelet? 75cm-nél szűkebb ajtó? - Speciális szállítási eseteket is megoldunk, kérje egyedi ajánlatunkat!

Bővebb információk: Kiszállítási lehetőségekről bővebben

  

Folyamatos támogatás - ha újabb kérdés merül fel

Szakértő kollégánk elérhető a QR kódos felületen, vagy telefonon! Egészségügyi problémái vannak? Kollégánk személyre szóló javaslatokat ad Önnek a fotel legoptimálisabb használatára.

Szakértőnk segít!
Elveszett a kínálatban? Hívja szakértőnket, vagy jelentkezzen bemutatótermi konzultációnkra!
MasszázsDepo
0
hívjon!06 20 94 36 110