1. Masszázsdepo
 2. Termékek
 3. Masszázsfotel
 4. Kyokei Executive.2 - 4D Hot Stone masszázsfotel
Kyokei Executive.2 - Dupla 4D mechanika:
Kyokei Executive.2 - Dupla 4D mechanika:
Kyokei Executive.2 - Dupla 4D mechanika:
Kyokei Executive.2 - Dupla 4D mechanika:
Kyokei Executive.2 - Dupla 4D mechanika:
Kyokei Executive.2 - Dupla 4D mechanika:
Kyokei Executive.2 - Dupla 4D mechanika:
Kyokei Executive.2 - Dupla 4D mechanika:

Kyokei Executive.2 - 4D Hot Stone masszázsfotel

Luxus kényeztetés 4D melegített görgőkkel, dupla vádli gyurás maximalistáknak

kasmír
kasmír színben
raktáron, akár 5 napon belül otthonában
1 799 000 Ft
 • 5 év garancia
 • A kiszállítás díját cégünk átvállalja.

Maximalista? A legtöbb funkciót keresi, a legjobb ár/érték arányban? Ez az Ön fotelje!

Az Executive.2 elsőként alkalmaz osztott L pályát - az ülő felülethez képest a háttámlát hátra döntésével lehetővé teszi a has, comb izmok nyújtását. (Ezt az " L pályás" masszázsfotelek nem tudják). Elsőként készítettek dupla 4D kiemelő masszázsmechanikát - az erőteljes 4D alsó mechanikát felül kibővítették, egy levegővel csillapított egységgel, így a lapocka, váll, nyak területeken gyengéd, de határozott masszázst végez, elkerüli a 4D foteleknél előforduló durva mozdulatokat.
Az Executive.2 a legteljeskörűbb hőterápiát nyújtja: A "Hot Stone" melegített görgők ott dolgoznak, ahol ahol az általában használt melegítő betétek már nem atásosak, így könnyebben oldják fel a legmakacsabb izomgörcsöt is,  Ez a technika A Panasonic fotelekben már bizonyított. Természetesen rendelkezésére áll a hagyományos, hát széleit melegítő párna, és láb melegítő hőterápia funkció is.
A láb és talp masszázs egy igazi ínyenc megoldás. A lábszárat, vádlit kétoldalról gyúró párnákat találunk más prémium modellekben is. De a vádli hátsó részét az nem éri el. Az Executiv.2 modellben  a vádli mögé is helyeztek egy masszírozó egységet, hasonlót, mint amit a talpmasszázshoz is alkalmaznak. Megkönnyebbülő érzés az álló munkát végzőknek, focistáknak, sportolóknak.
Jó hír az XXL testalkatúaknak, hogy ez a modell, szélesebb karfával is elérhető, az Executiv 4D modellként.
Executive.2 egy prémium termék, gyönyörű dizájnnal, maximális funkcionalitással - igazi ritkaság a masszázsfotelek közt.

 

Kyokei Executive.2

Intelligens 3D Testfelmérés

Ez a felmérő technika gondoskodik arról, hogy a fotel az Ön alkatának megfelelő akupresszúrás pontokon fejtse ki hatását. A technológia jól működik, de amennyiben Ön szeretné, manuálisan felülbírálhatja a beállításokat. Ez garantálja a minden körülmények közt a tökéletes, testalkatához illeszkedő masszázst.

360°-os meleg lábterápia, vádli gyúrómasszázzsal

Az Executive.2 a masszázsfotelek szokásos lábhengerén és gyors fordítási technikán alapuló, innovatív, két irányú teljes gyúrómasszázs technikát fejlesztett ki a lábak számára. Az így megvalósult egyedülálló gyúrómasszázs funkció a legjobb lábmasszázs élmény eléréséhez a lábak fűtésével kiegészítve dolgozik, kiváló hatással az egészségre.

A legmagasabb szintű 4D hőterápia

Melegített masszázsgörgők - Úttörő megoldás, amit eddig csak a Panasonic csúcsmodelljeiben élvezhettünk. A meleg hatására kinyílnak a kapillárisok, felgyorsul a szervezet anyagcseréje és a sejtek működése. Ez hatékony módja a befeszült izmok lazításának. Bármilyen fura, ennek ellenére csak a masszázsfotelek felében alkalmazzák a hőterápiát, azt is leginkább csak a deréknál. Ebben a fotelben derék és a lábmelegítésen túl a masszázsgörgőket is melegítik. Ez azt jelenti, hogy ott is melegít, ahol a görgőkkel masszíroz, így az egész gerinc melletti hátizomzat melegítést kap, ami sokkal hatékonyabban segíti a görcsös izmok lazulását, a fájdalom csökkenését. Ez a ma elérhető legmagasabb szintje a masszázsfotelbe integrált hőterápiának.

76 db masszírozó légpárna

A cég mindent bevetett, hogy a legfinomabb masszázst nyújtsa a végtagokon is. A szakmában etalonnak számító Inada Sogno-ban sincs ennyi légpárna, amennyi ebben a fotelban. A váll, kar/csukló, derék, fenék, vádli és a lábfej masszírozásához összesen 76 db légpárnát használnak. ami, egyedülálló a piacon. Öt fokozatban állítható az erősség, így kiválaszthatja az Önnek legkellemesebbet.

4D masszázs technika

A 4D mechanika általában egy merevkaros 3D masszírozó egységet jelöl. Az Executive.2 esetében dupla kiemelő egységet alkalmaztak. A mechanika felső részére beépített légpárnás egység teszi kiegyensúlyozottá, humánussá a masszázst. A mechanika alsó részen elhelyezett motoros mechanika végzi a kiemelést. Az a mechanika villámgyorsan képes akár 8 cm-t is kinyúlni a síkból, hogy megfelelően hatékony, mélymasszázst nyújtson, különösen a comb, a derék, a váll trigger-pontjainál.

Megosztott "L" pálya, mely lehetővé teszi a kifeszítő nyújtást

Úttörő megoldás, amellyel nem kell választani a fenék masszázs ("L" pálya adottsága), vagy a manuálterápiás, kifeszítő testnyújtás közt (amit eddig csak "I", "J" vagy "S" pályás fotelekben lehetett létrehozni). A deréknál megosztott pálya egyesíti az I, J, S és az L pálya előnyeit: Nyújtásnál tejesértékű hát-hátrahúzó nyújtást végez, miközben az ülőlap ellenkező irányba mozdul - Masszázsgörgők közben áthaladnak a fenék alatti pályarészre és ott masszírozzák a nehezen elérhető ülőgumókat. Nézze meg a lentebb található, technológiát bemutató videónkat!

Zero Gravity testhelyzet

A Zero Gravity testhelyzet megnöveli a masszázsélményt, és csökkenti a keringési rendszer terhelését. Az eredetileg NASA által használt testhelyzetben a szív kicsit alacsonyabbra kerül, mint a térd. Ez a testhelyzet csökkenti a szív terhelését, valamint mélyebb masszázst eredményez. A NASA eredeti elmélete alapján a Executive.2-nél létrehoztuk a legkényelmesebb "Zero Gravity" masszázs pozíciót, a lábak és a felsőtest kb.128°-os szöget zár be. Ezáltal a test a legtermészetesebb és legteljesebb relaxációs pozícióban kerül, a lábak magasabban lesznek, mint a test.

Derék csavaró kimozgatás

A beállt derék ellazításának a nyújtástól finomabb módja. Az enyhe csavaró mozgás a fájdalomcsillapítás lehetőségét kínálja. A finom kimozgatást légpárnák végzik.

Helytakarékos technológia

Sok fotellel az a baj, hogy nagy és sok helyet foglal. A helytakarékos fotelt ezzel szemben teljesen a falhoz tolhatja, 5-10 cm helyet kell hagyjon csupán. A fotel csak használat közben igényel extra helyet.

Teljes testnyújtás funkció

A másik fontos terápiás eleme a korszerű masszázsfoteleknek a nyújtás. A rendszeres nyújtással megelőzhető a krónikus izomgörcs. A nyújtó mozdulatok szinte azonnali fájdalomcsillapító hatásúak lehetnek. A megosztott L pályának köszönhetően már 3D-s mechanikával is lehetségessé vált a kifeszítő testnyújtás: a váll légpárnák lerögzítik és hátra húzzák a felsőtestet, miközben az alsótestet lefelé húzza. A hát masszírozó görgői eközben határozott kiemeléssel segíthetik a hátizomzat nyújtását, a lazulását. Egyes esetben ez erőteljes lehet, amennyiben akkut fájdalmai vannak ne használja ezt a funkciót!

Színterápia

Holisztikus funkció, a színátment-terápia. Egy besötétített szobában érzékelhető a színek érzelmi hatása, ami kellemes érzettel tölt el, segít relaxálni, oldani a mindennapok feszültségét. A masszázs élvezete közben könnyeben merülhetünk álomba.

Könnyen kezelhető, magyar nyelvű távirányító

Nagy LCD kijelzőn követhetjük mit csinál a masszázsfotelünk. A sok gomb helyett logikusan felépített menürendszerben végezhetjük az irányítást. A leggyakrabban használt funkciók, mint a testhelyzet beállítás vagy az automata programok külön gyors gombot kaptak. A Kyokei Executive.2 távirányítója a Magyar nyelvet is támogatja!

Automatikus, motoros lábhossz állítás

A komfort maximalizásáért a láb hosszat automatikusan állítja a fotel. Míg más masszázsfotelekben Önnek kell kinyomnia, és egy rugó ellenében nyomva tartania a lábrészt, itt motorok mozgatják és rögzítik a lábrészt.

Exkluzív dizájn

Az Executive.2 teljesen átdolgozott külsőt kapott. Masszív karfák, robosztus megjelenést, tartósságot, erőt szimbolizálnak. A belső párnákat a legigényesebb autók belsejéből ismerős "gyémánt" varrással készítették. Nem kérdéses, hogy mind a masszázs mind a megjelenés prémium termékké teszi a Kyokei Executive.2-t

Automata programok

 • Recovery (pihentető)
 • Relief (felszabadító)
 • Strech-Extend (nyújtó)
 • Music sync (zene ritmusára masszíroz)
 • Renew (felfrissítő)
 • Calming (nyugtató)
 • Refresh (frissítő)
 • Energy (energetizáló)

Funkciók és teljesítmény

masszázsélmény
5
komfort
luxus
prémium
terápiás hatás
5
alap
normál
magas
extra magas
nyak és váll masszázs
4
alap
normál
határozott
precíz mélymasszázs
derék masszázs
4
alap
normál
határozott
precíz mélymasszázs
személyre szabhatóság
5
alap
normál (2D)
magas (3D)
extra magas (4D)
talp masszázs
normál
prémium
lábujj
achilles
láb masszázs
légpárnás
oldalsó vádli gyúrás
hátsó vádli gyúrás
nyújtás és kimozgatás
térdízület
comb
has
vádli
mellkas
derék kimozgatás
Testalkat
Testmagasság:
155-200 cm 140 kg-ig
Vállszélesség
53 cm

Méret

prémium masszázsfotel bemutatóterem

Jöjjön el masszázsfotel bemutató termünkbe!

Látogasson el budaörsi bemutatótermünkbe, ahol saját parkolóval várjuk. Próbálja ki és hasonlítsa össze masszázsfoteleinket szakértőnk segítségével.
Munkatársaink segítséget nyújtanak az Ön számára a legmegfelelőbb termék kiválasztásában, keressen Ön terméket relaxációra, egészségügyi problémára vagy luxus kényeztetésre.

Időpont foglalás minden esetben szükséges. Igény szerint esti órákban, vagy hétvégén is tudjuk fogadni.

IDŐPONT FOGLALÁS
MEGKÖZELÍTÉS
masszázsfotel bemutató terem Budaörs

Technikai adatok

Mire ajánlott
Tartós derék és hátfájásra
igen
Hölgyeknek
igen
Stresszoldásra - kikapcsolódásra
igen
Testalkat
165-200cm
Terhelhetőség (max)
130 kg
Színek
fehér/barna, fekete, bézs/gold
Hátmasszázs rendszer
4D-L karos
igen, 6 görgős
Melegített görgő
igen
Pálya alak és hossza (Track)
J-pálya 135cm
Szétnyíló pálya teljestest nyújtáshoz (Flex Open Track)
igen
Testfelmérés
Váll helyzet felmérés
igen
Masszázstechnikák
Szokásos masszázs technikák
igen
Rezegtetés
igen
Aktív kiemelés
igen
Masszázs beállítások
Hátmasszázs erősségi fokozat auto módban
nem állítható
Hátmasszázs erősségi fokozat manuál módban
6
Szélesség fokozatok manuál módban
3
Sebesség fokozatok manuál módban
5
Légpárna rendszer
Comb/fenék masszázs
igen
Kar masszázs
igen
Váll lefogás
igen
Derék masszázs
igen
Comb oldalsó masszázs
igen
Vádli masszázs
igen
Lábfej masszázs
igen
Fokozatok
6
Masszázs erőssége
egyben állítható
Légpumpák és szelepek száma
2/15
Talpmasszázs
Talpmasszázs módok
guasha tárcsa, lábujj + achilles
Sebbeség fokozatok száma
igen
Vádlimasszázs
Kompressziós légpárnák
igen
Vádligyúrás
igen
Hátsó vádligyúrás (tárcsa vagy guasha)
igen
Test nyújtás
Térdizület nyújtás
igen
Mellkas nyújtás
igen
Comb felső izomzat nyújtás
igen
Comb alsó izomzat nyújtás
igen
Csavarás funkció
igen
Csípőhintáztatás
légpárnás
Hőterápia
Melegített hátpárnázat
igen
Melegített hátgörgők
igen
Melegített láb
igen
Vezérlés, működtetés
Programok száma - auto
13
Távírányító jellege
gomb + LCD / magyar, angol
Magyar nyelvű
igen
Hangvezérlés
igen
App vezérlés
igen
Időzítő beállítás
5-40 perc
"Pause" funkció
igen
További funkciók
Zero Gravity testhelyzet ZG
igen
Zenelejátszás
Bluetooth
Hangulat LED
RGB
Helytakarékos előre mozdulás
igen
Lábhossz állítás módja
motoros
Egészség felmérés AI
igen
Mágnesterápia
igen
Energia fogyasztás (egy óra)
0,28 kWh
Méretek
Belső méret (hát / comb / vádli)
65/51/48 cm
Külső méret ülő(szé/ma/mé)
90/125/162 cm
Külső méret fekvő (szé/ma/mé)
90/99/196 cm
Súly
145 kg
Zajszínt
49-52dB
Csomagolt méret /doboz #1
155x79x96 cm/ 121 kg
Csomagolt méret /doboz #2
95x40x72 cm/ 21 kg
Csomagolt méret /doboz #3
59x57x62 cm/ 36 kg
Több mutatása ...
Kevesebb mutatása ...

MasszázsDepo gondoskodás

5 év garancia az alapárban

Öt év nyugalom, nem kell tartania a javítási költségektől. A kiválló Kyokei minőségű termékre 5 év, azaz 60 hónap jótállást nyújtunk az alapárban!  További info: Garancia részletek
 

TeljeskörŰ házhozszállítás, üzembehelyezés

Saját, megbízható csapatunk szállítja ki az új Kyokei masszázsfoteljét. Önnek csak a helyet kell megmutatnia, kollágáink beviszik, és beüzemelik a fotelt. Ez szogáltatásunk Önnek díjmentes.

Több mint egy emelet? 75cm-nél szűkebb ajtó? - Speciális szállítási eseteket is megoldunk, kérje egyedi ajánlatunkat!

Bővebb információ: Kiszállítási lehetőségekről bővebben

  

Személyre szabott használati tanácsok már az átadáskor

Az átadáskor szakértő kollégánk is jelen van. Bemutatja az általános használati módokat, ismerteti a termék alapvető működését.

Egészségügyi problémái vannak? Szakértő kollégánk azonnal használható, személyre szóló javaslatokat ad Önnek a fotel legoptimálisabb használatára. 

 

Folyamatos támogatás - ha újabb kérdés merül fel

Szakértő kollégánk átadás után is elérhető a QR kódos felületen online, vagy telefonon!

MasszázsDepo - a masszsázsfotel webáruház
0
hívjon!06 20 94 36 110