MasszázsDepó a masszázsfotel szakértő
MasszázsDepó: masszázsfotel, jáde ágy
Kérdése van?
+36 20 94 36 110
Üzenet küldése
PRÓBÁLJA KI
Bemutatóterem:
Budaörs, Budapesti út. 93.
ÜGYFÉLFOGADÁS BEMUTATÓ TERMÜNKBEN
Kérem hívjon időpont egyeztetésért!
Igény szerint esti órákban, vagy hétvégén is tudjuk fogadni!
Telefonos ügyfélszolgálat
Hétőtől vasárnapig, 8-20 óráig:
+36 20 9436 110


Masszázsdepo
12 éve az egészség szolgálatában

  1. Masszázsdepo
  2. Termékek
  3. Masszázsfotel
  4. Inada Sogno masszázsfotel

Inada Sogno masszázsfotel

High End termék, aki a legjobbat szeretné

  • Inada Sogno - Dreamwave : Piros színben
  • Inada Sogno - Dreamwave : Homok színben
  • Inada Sogno - Dreamwave : Inada Sogno, a tökéletes álom!
ivory
szín: ivory
Depó ár: 2 990 000 Ft
Szállítás: után
Törődés, ahogy az édesanya tartja gyermekét
Garancia: 36 hónap
Szállítási díj: díjmentes
KIPRÓBÁLOM
KÉRDÉSEM VAN
Inada Sogno - Dreamwave : Inada Sogno, a tökéletes álom!Inada Sogno - Dreamwave : Nyak és vállmasszírozó - Inadánál előszörInada Sogno - Dreamwave : A Sogno elfeledteti a fáradtságotInada Sogno - Dreamwave : Diszkréten elrejtett váll és karmasszázs - Inadánál előszörInada Sogno - Dreamwave : Premium masszázsélmény, ahol egyetlen testrésze sem marad  kiInada Sogno - Dreamwave : Finom vonalvezetés, kidolgozott részletekInada Sogno - Dreamwave : Letisztult funkcionalítás, könnyű kezelhetőségInada Sogno - Dreamwave : Inada Sogno - Dreamwave : Homok színbenInada Sogno - Dreamwave : Piros színben

Ajánlott: a legfinomabb kényeztetésre, luxus élményre vágyóknak, állandósult hátfájásra, szív és keringési panaszokra ● 210 cm-ig és 130kg-ig használható  ●  Nyakizom húzás, teljes test masszázs, Deamwave ringató funkció, Zero Gravity, hőterápia, 3D gyógymasszázs....
NE érje be olcsó utánzatokkal! A premium masszázsélményt nem lehet másolni!
Inada - Made in Japán, 1962 óta


masszázsélmény5
komfort
luxus
prémium
terápiás hatás4
alap
normál
magas
extra magas
nyak és váll masszázs4
alap
normál
határozott
precíz mélymasszázs
derék masszázs4
alap
normál
határozott
precíz mélymasszázs
talp masszázs2
alap
normál
határozott
személyre szabhatóság4
alap
normál (2D)
magas (3D)
extra magas (4D)
nyújtás és kimozgatás
térdízület
comb
has
vádli
mellkas
derék kimozgatás
Testalkat
Testmagasság: 160-200 cm Vállszélesség 55 cm

Áttekintés

 

SOGNO Egyedi megoldásai

Inada Family - Sogno funkciók

Nyak és váll masszírozó egység

A világ első nyak és vállmasszírozó egysége. Kiegészíti a gőrgők masszázsát, ott, ahová azok már nem tudnak elérni. A shiatsu fejek mélyen a belenyomódnak a váll felső, és a nyak hátsó részébe. Megnyugvást nyújtanak, amire mindíg is vágyott, mert semmi sem olyan megnyugtató mint egy jó vállmasszázs.

 

Teljes kar masszázs

A Sogno a gyakran elhanyagolt kart is kezelésbe veszi.Légpárnáival megmasszírozza karjait a vállaitól a tenyérig, sőt egészen az ujjakig. Húsz légpárna biztosítja a pihentető és teljesértékű kar masszázst. A karmaszírozót egy mozgó egységre szerelték, amely elmozdulva alkalmazkodik az Ön vállszélességéhez.

 

 

Inada Family - Sogno funkciók

Teljes test nyújtás és csavarás funkció

A nyújtó, csavaró funkció megszabadítja az izom feszültségektől, ellazítja a megfeszült hátizmokat, és javítja a vérkeringést.. Ez a funkció a felső testet megnyújtja, miközben a comb és a deréklégpárnák ellentétes irányú csavaró mozgást végeznek. Ezt a csavaró mozgássort a hivatásos terapeuták is sokszor használják, a medence kimozgatásakor.

 

Ülés ringatás, kimozgatás funkció

A bal-jobb irányban, és 8-as alakban mozgatott ülés a profi masszök fogását utánozva, kilazítja a fájó derekat. A ringatás finom ritmusa biztosítja a teljes relaxációt. A Sogno a ringatást fenék és comb légpárnás masszázzsal kombinálva, visszaállítja a tartóizomzat egyensúlyát, és végletekig különleges, megnyugtató élményt nyújt.

 

 
Akupresszúrás pontok és a görgők hatótávolsága

Második generációs testfelmérés

Az infraszenzorok megkeresik az eltérő testalkat miatt eltérő helyre eső akupresszúrás pontokat. A hagyományos testfelmérő rendszerek csupán a vállmagasságot érzékelik, ezért sok esetben erősen megnyomják a csontokat. Az Inada 2. generációs testfelmérése tovább megy és a hát streszpontjait is feltérképezi, így hatékonyabb a hátfájás enyhítése. 

Az összegyűjtő gyúrás megvalósítása a masszázsfotelben

Extra precíz mozgású masszázsfejek

Az "összegyűjtő gyúrás" megvalósítása. A test nyomása a görgőkön négy ponton oszlik el, ezzel enyhíti a túlzott ingerlést és a dörzsölő érzést. Az "extra lassuló rendszerrel" az irányváltások, megállások finomodtak - egy profi masszőr kezének magabiztos érzetét keltik.


 

 

 

 

Az összegyűjtő gyúrás megvalósítása a masszázsfotelben

Professzionális masszázs, ahogy a masszőr mesterek tennék

Legélethűbb görgős masszázsrendszer

A mechanika légnyomás szabályzása és az előre kimozdulás lehetősége, olyan élethű masszázst eredményez, amely felülmúl minden más, eddigi görgős masszázs rendszert. A váltakozó gyúró, paskoló, nyújtó fogások kifinomult, páratlan élvezetet nyújtanak.

 

Légrugóval csillapított, előremozduló mechanika

Az egész mechankát felfüggesztettük, mint egy hintát, és hátulról egy "légrugóval" támasztottuk meg. Nincs többé fájdalmas masszázs. A légnyomással beszabályozható a masszázs erőssége, lecsillapítható a túl erős nyomás.

 

 

Funkciók

 

 

 

 

Gyógyászati programok

Inada Family - Gyógyászati programok 1A profi masszőrök nem csak azt a testrészt masszírozzák meg, amelyről tudják, hogy beteg, hanem azt az ügyes módszert alkalmazzák, hogy az egész testen megkeresik a hasznos pontokat. Ennek a módszernek a segítségével végzett kutatások eredményeit alkalmazzák a gyógyászati programok. A gyógyászati programok a távirányító elején lévő gombokkal könnyen elindíthatók. 

 

 Inada Family - Gyógyászati programok 2

 

Egész testre kiterjedő gyógyászati program (kb. 15 perc)
Egész testre kiterjedő, főleg légpárnás masszázsprogram (kb. 15 perc)
Ez a program az egész testre kiterjedő görgős és légpárnás masszázzsal felfrissíti a fáradt testet. A görgők nem mozognak, a légpárnák az egész testet megmasszírozzák. Azok számára is kellemes, akik nem szeretik a gépi masszírozást.

 

 

 

Inada Family - Gyógyászati programok 3

Nyújtó program (kb. 15 perc)

A piacon elsőként! A 2 egész testre kiterjedő nyújtó funkció kinyújtóztatja a hátat. Azoknak ajánljuk, akik szeretnének felfrissülni. 

 

 

Inada Family - Gyógyászati programok 4

Gyors program (kb. 8 perc)

Ez a program azok számára készült, akiknek este és reggel nincs idejük, hanem amikor szünetet tartanak, akkor rövid idő alatt szeretnének lazítani, felfrissülni.

 

 

 

Inada Family - Gyógyászati programok 5

 

A kezelt terület
Fényérzékelő szenzoros akupresszúrás pontok
A görgők függőlegesen kb. 72 cm-es területen tudnak mozogni, vízszintesen is a felső görgő 5-19 cm-t, az alsó görgő 69-16 cm-t mozdulhat ki, így hatékonyan kezelheti a kívánt izmokat és akupresszúrás pontokat. A fényérzékelő szenzor automatikusan megkeresi az eltérő testalkat esetén eltérő helyre eső akupresszúrás pontokat. Az akupresszúrás pontok megkeresésével kellemesebb és tökéletesebb hatás érhető el.

 

 

 

Inada Family - Gyógyászati programok 5

 

 

 

 
 
Inada Family - Gyógyászati programok 2

 

Egész testre kiterjedő gyógyászati program (kb. 15 perc)
Egész testre kiterjedő, főleg légpárnás masszázsprogram (kb. 15 perc)
Ez a program az egész testre kiterjedő görgős és légpárnás masszázzsal felfrissíti a fáradt testet. A görgők nem mozognak, a légpárnák az egész testet megmasszírozzák. Azok számára is kellemes, akik nem szeretik a gépi masszírozást.

 

 

Inada Family - Gyógyászati programok 5

 

Ringató program (kb. 15 perc)
Ifjúsági program (kb. 8 perc)
Ezt a programot azoknak ajánljuk, akik szeretnének ellazulni. Az egyes masszázsprogramok után használva helyreállítja az izmok egyensúlyát. A mai világban élő gyerekek izmainak zsibbadását, izomlázas fájdalmakat enyhítendő olyan programot készítettünk, amely csak kis megterhelést jelent a testnek, és gyenge stimulációval masszíroz.

 

 

Inada Family - Gyógyászati programok 10

 

 

"Jó reggelt!" program (kb. 15 perc)
"Jó éjszakát!" program (kb. 15 perc)
A "centripetális módszer" nevű masszírozási módszert azoknak ajánljuk, akik reggel nem tudnak frissen ébredni, az előző napi fáradtságot nem tudják kipihenni. A "centrifugális módszer" nevű masszírozási módszert azoknak ajánljuk, akik elalvás előtt szeretnék kilazítani a napi munkától fáradt és görcsös izmaikat.

 

 

 

További részletek ..
Technikai adatok
 Termék név, típusszám  Inada SOGNO
 Méret (szélesség x hossz hátra x magasság)
Teljes méret: 93(97) x kb. 139 (210) x kb. 121 (76) cm, a zárójelben a szám a legnagyobbra kinyitott állapotot jelenti (döntött háttámla, lábtartó és karfa vízszintes)
Fotelrész: 74 x 140 x 65 cm
Oldaltakaró: 26 x 88 x 71 cm
Lábtámla: 46 x 42 x 44 cm
 Mechanika
Lengőhinta-rendszerű légnyomásos kinyomó mechanika A levegő erejével löki előre a görgőket, ezzel gyengéd masszázs érzetét hozza létre. A kilökés mértéke legfeljebb kb. 7 cm, így lehetővé válik a nemcsak finom, de hatékony masszázs.
 A görgők által bejárt felület szélessége  72 cm
 Automata programok száma  8 gyógyászati program

A gyógyászati programok neve

Összesen 8 program:
* Egész testre kiterjedő gyógyászati program
* Egész testre kiterjedő, főleg légpárnás masszázsprogram
* Nyújtó program
* Rázó program
* Ifjúsági program
* Gyors program
* "Jó reggelt!" program
* "Jó éjszakát!" program
 A gyógyászati programok jellemzői
A nyak és a váll kombinációjával, az ujjnyomásos húzó-gyúró és légpárnás rendszerrel, a teljes karmasszírozó funkcióval a kezelt terület megnőtt, és sikerült tovább bővíteni a gyógyászati programok sorát olyan programokkal, mint pl. az egész testre kiterjedő gyógyászati program vagy az egész testre kiterjedő, főleg légpárnás masszázsprogram, amelyek a testen a leghatékonyabb pontokat kezelik.
 Masszázsfajták (csak a testre vonatkozóak)  948 masszázsvariáció *csak a szabadon alakított programokban
 
Masszíro-zási területek hát
kar
ülés
vádli
láb


 
görgős, légpárnás, vibrációs
felkartól az ujjhegyekig (légpárnás)
rázó, légpárnás és vibrációs
légpárnás (mindkét oldalon és hátul)
* talp: légpárnás
* sarok: légpárnás
* lábfej: légpárnás
 Külső borítás anyaga, színe  * műbőr (antibakteriálisan és szennyeződés ellen kezelt)
* színek:
bézs (CW) sötétkék (HD) barna (BR) vörös (RD) zöld (G)
   
További részletek ..
Vásárlási segédlet

Töltse le szakértőnk legújabb tanulmányát, legyen tájékozott és vásároljon már elsőre profiként!

 

  
Kérdése van?Kérdése van? Kipróbálná? Hívjon (06 20/94-36-110) vagy írjon ide kattintva!
Térkép masszazsdepo masszázsfotel bemutató terem
Masszázsfotel | Jade masszázságyak | Alakformáló termékek | Egyéb masszázs termékek
A rendelés lépései | Cégadatok | Garanciális feltételek | Szállítási feltételek | Finanszírozás | Adatvédelem | Impresszum | Süti beállítások | Kapcsolat

Kártyás fizetés szolgáltatója:
A masszázsfotelek és Jáde Masszázságyak online vásárlását a BORGUN segíti
Elfogadott kártyák:
Nálunk masszázsfoteleket és masszázságyakat vásárolhat Bankkártyával is
Árgép

(c) 2019 Masszázsdepó. Minden jog fenntartva