MasszázsDepó a masszázsfotel szakértő
MasszázsDepó: masszázsfotel, jáde ágy
Kérdése van?
+36 20 94 36 110
Üzenet küldése
PRÓBÁLJA KI
Bemutatóterem:
Budaörs, Budapesti út. 93.
ÜGYFÉLFOGADÁS BEMUTATÓ TERMÜNKBEN
Kérem hívjon időpont egyeztetésért!
Igény szerint esti órákban, vagy hétvégén is tudjuk fogadni!

Inkább otthon maradna?

Skype, Facetime, Viber segítségével online mutatjuk be a termékeinket.
Telefonos ügyfélszolgálat
Hétőtől vasárnapig, 8-20 óráig:
+36 20 9436 110


Masszázsdepo
12 éve az egészség szolgálatában
COVID-19 tájékoztató
 1. Masszázsdepo
 2. Termékek
 3. Masszázsfotel
 4. Comtek Executive.2 - 4D masszázsfotel (RK8903S)

Comtek Executive.2 - 4D masszázsfotel (RK8903S)

Maximalistáknak. Díjnyertes dizájn, maximális funkcionalítás, kifinomult masszázs

 • Comtek Executive.2 - 4D (RK8903S) :
 • Comtek Executive.2 - 4D (RK8903S) :
fekete
szín: fekete
Depó ár: 1 599 000 Ft
Szállítás: raktárról azonnal
ivory
szín: ivory
Depó ár: 1 599 000 Ft
Szállítás: raktárról azonnal
Garancia: 36 hónap
Szállítási díj: díjmentes
- ajándék: Szakértői átadás (kiszállítás, szerelés, beüzemelés, oktatás)
KIPRÓBÁLOM
KÉRDÉSEM VAN
Comtek Executive.2 - 4D (RK8903S) : Comtek Executive.2 - 4D (RK8903S) : Comtek Executive.2 - 4D (RK8903S) : Comtek Executive.2 - 4D (RK8903S) : Comtek Executive.2 - 4D (RK8903S) : Comtek Executive.2 - 4D (RK8903S) : Comtek Executive.2 - 4D (RK8903S) : Comtek Executive.2 - 4D (RK8903S) : Comtek Executive.2 - 4D (RK8903S) :

Főbb jellmezők:

- újdonság: vádli gyúró masszázs

- újdonság: fűtött görgők

- újdonság: L pálya és kifeszítő nyújtás

- L pálya: görgők a fenék alá futnak 

- helytakarékos elmozdulás

- dupla 3 D masszázsmechanika

 

 


masszázsélmény5
komfort
luxus
prémium
terápiás hatás5
alap
normál
magas
extra magas
nyak és váll masszázs4
alap
normál
határozott
precíz mélymasszázs
derék masszázs4
alap
normál
határozott
precíz mélymasszázs
talp masszázs5
alap
normál
határozott
személyre szabhatóság5
alap
normál (2D)
magas (3D)
extra magas (4D)
nyújtás és kimozgatás
térdízület
comb
has
vádli
mellkas
derék kimozgatás
Testalkat
Testmagasság:155-200 cmVállszélesség53 cm

Comtek Executive.2 - 4D masszázsfotel (RK8903S)
Áttekintés
Executive.2 4D

Az Executive.2 4D a sikeres XXL méretű Executiv 4D normál testalkatú testvére. Tartalmazza a már bevált újdonságokat: az osztott L pálya amivel teljes testnyújtást végezhet, a dupla 3D kiemelő masszázsmechanika, továbbá a szabadalmaztatott, melegített masszázsfejek. Executive.2 újdonsága a lábszárat, vádlit gyúró masszázsfunkció.  
Drága? Igen, de csak addig, amíg nem tudjuk mit nyújt. Prémium termék, amibe végre kényelmesen elférnek a termetes testalkatuak is. Igazi ritkaság a masszázsfotelek közt. Próbálja ki!

Megosztott "L" pálya, lehetővé téve a kifeszítő nyújtást 

Úttörő megoldás, amellyel nem kell választani a fenék masszázs ("L" pálya adottsága), vagy a manuálterápiás, kifeszítő testnyújtás közt (amit eddíg csak "I", "J" vagy "S" pályás fotelekben lehetett létrehozni).  A deréknál megosztott pálya egyestíti az I, J, S és az L pálya előnyeit:  Nyújtásnál tejesértékű hát-hátrahúzó nyújtást végez, miközben az ülőlap ellenkező irányba mozdul - Masszázsgörgők közben áthaladnak a fenék alatti pályarészre és ott masszírozzák a nehezen elérhető ülőgumókat. Nézze meg a lentebb található, technológiát bemutató videónkat! 

4D, a legmagasabb szintű hőterápia 

Melegített masszázsgörgők - Úttörő megoldás, amit eddíg csak a Panasonic csúcsmodelljeiben élvezhettünk. A meleg hatására kinyílnak a kappilárisok, felgyorsul a szervezet anyagcseréje és a sejtek működése. Ez hatékony módja a befeszűlt izmok lazításának. Bármilyen fura, ennek ellenére csak a masszázsfotelek felében alkalmazzák a hőterápiát, azt is leginkább csak a deréknál. Ebben a fotelben derék és a lábmelegítésen túl a masszázsgörgőket is melegítik. Ez azt jelenti, hogy ott is melegít ahol a görgőkkel masszíroz, így az egész gerinc melletti hátizomzat melegítést kap, ami sokkal hatékonyabban segíti a görcsös izmok lazulását, a fájdalom csökkönését. Ez a ma elérhető legmagasabb szintje a masszázsfotelbe integrált hőterápiának.

3D Testfelmérés

Ez a felmérő technika gondoskodik arról, hogy a fotel az Ön alkatának megfelelő akupresszúrás pontokon fejtse ki hatását. A technológia jól működik, de amennyiben a Ön szeretné, manuálisan felülbírálhatja a beállításokat. Ez garantálja a minden körülmények közt a tökéletes, testalkatáshoz illeszkedő masszázst.

4D masszázs technika

A 4D mechanika álatlában egy merevkaros 3D masszírozó egységet jelöl. Az Executive 4D esetében dupla kiemelő egységet alkalmaztak. A mechanika felső részére beépített légpárnás egység teszi kiegyensúlyozottá, humánussá a masszázst. A mechanika alsó részen elhelyezett motoros mechanika végzi a kiemelést. Az a mechanika villámgyorsan képes akár 8 cm-t is kinyúlni a síkból, hogy megfelelően hatékony, mélymasszázst nyújtson, különösen a comb, a derék, a váll triggerpontjainál.

360°-os meleg lábterápia, vádli gyúrómasszázzsal

A COMTEK RK8903s a masszázsfotelek szokásos lábhengerén és gyors fordítási technikán alapuló, innovatív, kétirányú teljes gyúrómasszázs technikát fejlesztett ki a lábak számára. Az így megvalósult egyedülálló gyúrómasszázs funkció a legjobb lábmasszázs élmény eléréséhez a lábak fűtésével kiegészítve dolgozik, kiváló hatással az egészségre.

Zero Gravity testhelyzet

A Zero Gravity testhelyzet megnöveli a masszázsélményt, és csökkenti a keringési rendszer terhelését. Az eredetileg NASA által használt testhelyzetben a szív kicsit alacsonyabbra kerül mint a térd. Ez a testhelyzet csökkenti a szív terhelését, valamint mélyebb masszázst eredményez. A NASA eredeti elmélete alapján a COMTEK létrehozta a legkényelmesebb "Zero Gravity" masszázs pozíciót, a lábak és a felsőtest kb.128°-os szöget zár be. Ezáltal a test a legtermészetesebb és legteljesebb relaxációs pozícióban kerül, a lábak magasabban lesznek mint a test.

Helytakarékos technológia

Sok fotellel az a baj, hogy nagy és sok helyet foglal. A helytakarékos fotelt ezzel szemben teljesen a falhoz tolhatja, 5-10 cm helyet kell hagyjon csupán. A fotel csak hásználat közben igényel extra helyet.

76 db masszírozó légpárna

A cég mindent bevetett, hogy a legfinomabb masszázst nyújtsa a végtagokon is. A szakmában etalonnak számító Inada Sogno-ban sincs ennyi légpárna, amennyi ebben a fotelban. A váll, kar/csukló, derék, fenék, vádli és a lábfej masszírozásához összesen 76 db légpárnát használnak. ami, egyedülálló a piacon. Öt fokozatban állítható az erősség, így kíválaszthatja az Önnek legkellemesebbet.

Teljes testnyújtás funkció

A másik fontos terápiás eleme a korszerű masszázsfoteleknek a nyújtás. A rendszeres nyújtással megelőzhető a krónikus izomgörcs. A nyújtó mozdulatok szinte azonnali fájdalomcsillapító hatásuak lehetnek. A megosztott L pályának köszönhetően már 3D-s mechanikával is lehetségessé vált a kifeszítő testnyújtás: a váll légpárnák legrögzítik és hátra húzzák a felsőtestet, miközben az alsótestet lefelé húzza. A hát masszírozó görgői eközben határozott kiemeléssel segíthetik a hátizomzat nyújtását, a lazulását. Egyes esetben ez erőteljes lehet, amennyiben akkut fájdalmai vannak ne használja ezt a funkciót!

Derék csavaró kimozgatás

A beállt derék ellazításának a nyújtástól finomabb módja. Az enyhe csavaró mozgás a fájdalomcsillapítás lehetőségét kínálja. A finom kimozgatást légpárnák végzik.

Színterápia

Hollisztikus funkció, a színátment-terápia. Egy besötétített szobában érzékelhető a színek érzelmi hatása, ami kellemes érzettel tölt el, segít relaxálni, oldani a mindennapok feszültségét. A masszázs élvezete közben könnyeben merülhetünk álomba.

Könnyen kezelhető távírányító

Nagy LCD kijelzőn követhetjük mit csinál a masszázsfotelünk. A sok gomb helyett logikusan felépített menürendszerben végezhetjük az irányítást. A leggyakrabban használt funkciók, mint a testhelyzet beállítás vagy az automata programok külön gyors gombot kaptak.

Automatikus, motoros lábhossz állítás

A komfort maximalizásáért a lábhosszat automatikusan állítja a fotel. Míg más masszázsfotelekben Önnek kell kinyomnia, és egy rugó ellenében nyomva tartania a lábrészt, itt motorok mozgatják és rögzítik a lábrészt.

Exkluzív dizájn

Az Executive.2 teljesen átdolgozott külsőt kapott. Masszív karfák, robosztus megjelenést, tartósságot, erőt szimbolizálnak. A belső párnákat a legigényesebb autók belsejéből ismerős "gyémánt" varrással készítették. Nem kérdéses, hogy mind a masszázs mind a megjelenés prémium termékké teszi a Comtek Executive.2-t

APP Távirányítás mobil eszközről 

App-Store / GooglePlay -ből letölthető applikációval bluetooth-on keresztül kapcsolódhat masszázsfoteljéhez. Minden funciót kényelmesen, jól áttekinthetően irányíthat vele.  Az applikáció mind Androidos, mind IOS rendszerre ingyenesen letölthető.

Automata programok
 • Recovery (pihentető)

 • Relief (felszabadító)

 • Strech-Extend (nyújtó)

 • Music sync (zene ritmusára masszíroz)

 • Renew (felfrissítő)

 • Calming (nyugtató)

 • Refresh (frissítő)

 • Energy (energetizáló)

 
Beállítási lehetőségek
 • ZeroGravity testhelyzet

 • Időzítő

 • Masszázs sebesség: 5 fokozat

 • Szélesség: 3 fokozat

 • Légmasszázs erősség: 5 fokozat

 • 3D hátmasszázs erősség 6 fokozat

 • Hőterápia 7 fokozat

 • LED ki/be

 • Talp masszázs ki/lágy/gyors

 

Nézze meg a technikai működést bemutató videónkat:

 

 

Összehasonlítás

Masszázsfotel összehasonlító táblázat

Alábbi linken megtekintheti, és letöltheti aktuális masszázsfotelkínálatunk részletes technikai adatait és azok összehasonlítását.
Vásárlási segédlet

Masszázsfotelek világa

Egy több éves tapasztalatot összefoglaló tanulmány a masszázsfotelekről, itt és most regisztráció nélkül letölthető!Kérdése van?Kérdése van? Kipróbálná? Hívjon (06 20/94-36-110) vagy írjon ide kattintva!
Térkép masszazsdepo masszázsfotel bemutató terem
Masszázsfotel | Jade masszázságyak | Alakformáló termékek | Egyéb masszázs termékek | Utolsó darabok
A rendelés lépései | Cégadatok | Garanciális feltételek | Szállítási feltételek | Finanszírozás | Adatvédelem | Impresszum | Süti beállítások | Kapcsolat

Kártyás fizetés szolgáltatója:
A masszázsfotelek és Jáde Masszázságyak online vásárlását a BORGUN segíti
Elfogadott kártyák:
Nálunk masszázsfoteleket és masszázságyakat vásárolhat Bankkártyával is
Árgép

(c) 2020 Masszázsdepó. Minden jog fenntartva