MasszázsDepó a masszázsfotel szakértő
MasszázsDepó: masszázsfotel, jáde ágy
Hívjon minket!
06 20 94 36 110
 1. Masszázsdepo
 2. Termékek
 3. Jade masszázságyak
 4. Inarex 2D akupresszúrás masszázságy

Inarex 2D akupresszúrás masszázságy

 • Inarex 2D akupresszúrás masszázságy:
homok
szín: homok
ár: érdeklődjön
Szállítás: érdeklődjön
Garancia: 24 hónap
KIPRÓBÁLOM
KÉRDÉSEM VAN


2 év garancia
az árban

A legerősebb masszázst keresi?
Az Inarex masszázságy tökéletesen egyesíti a legmodernebb nyugati technológiát a keleti gyógyászattal. Egyedi megoldású, emelőszerkezetes mechanikáját az LG készíti, ami menetközben folyamatosan, akár 8 cm -t is kiemeli  a görgőket. Különlegesen dinamikus masszázsélményt nyújt. Koreai termék, orvosi CE minősítéssel.


Áttekintés

Ezt a terméket már nem gyártják, kifutó ára 749.000 Ft volt.

Ajánljuk válassza helyette a WellSpa Active 3d pulsz termékünket!

 

 

 

 

 

 

"Felejtsen el mindent amit eddig tapasztalt jade masszázságy használata során! Az Inarex új dimenzióval bővítette a gőrgők mozgását. Egy külön motoros szerkezet emeli a görgőket a kívánt pontokon, és sebességgel. Ez XXI. századi technika - igazi műszaki csemege.

  

És ebből mit érez Ön?

Testmagasságához igazíthatja a masszázst, és annak sebességét. A speciális mechanika élvezetes és erős masszázst nyújt. Az Inarex 2D-t egyedülállóan hatékony lábmasszázs jellemzi.(a Kyokei Arizona mellett) 

 

  

Legprofibb ágy a piacon, kialakításának, tudásának megfelő árban.

Maximalistáknak elkerülhetetlen!"

  

  

Nyerje vissza energiáját és frissességét
a legmodernebb nyugati technológia és az ősi, keleti gyógyászat ötvözete segítségével

 

 

Az INAREX jadeköves thermo- masszázságy a távolkeleti terápiák és a nyugati technológia tökéletes kombinációját kínálja. Az általa nyújtott masszázs a gerincterápia, akupresszúra alapelveire épülve és az infravörös fény jótékony hatását kihasználva a javulás számos lehetőségét biztosítja használóinak.

Az INAREX jadeköves thermo- masszázságy rendszeres használatával elérheti a gerinc egészséges állapotának és rugalmasságának megőrzését vagy ezen állapot visszaállítását. A masszázs megerősítve szervezetünket minimalizálja azokat a kellemetlen fájdalmakat, amelyek életminőségünket napról napra rontják.
Ezrek élvezik már a rendszeres masszázs jótékony hatásait az INAREX masszázságyakon.

 


 

 

  

 

Az Inarex jadeköves thermo- masszázságy a következő terápiák kombinációját nyújtja:

 

 

Akupresszúra

Akupresszúra esetén a masszőr, vagy a kezével vagy ujjaival, meghatározott testfelületekre fejt ki nyomást, főképpen a gerinc körüli részeken, ahol a test legtöbb szervének idegvégződése található. Ez a technika újraaktiválja az idergrendszer működését és számos fájdalmat képes enyhíteni a gerinc körül kifejtett masszázzsal.

 

Hőterápia

A hőterápia révén a test erei felmelegednek és a vér áramlása serken. A hőkezelés elősegíti szervezetünk megtisztulását a szennyeződésektől megolvasztva azokat és megtisztítva a vért. A jade görgőkből álló projektor a hélium lámpák révén infravörös hőt sugároz, ami 6-tól 8cm-es távolságig képes behatolni a testbe.
 

Gerincterápia

A legtöbb hátfájásos probléma a helytelen testtartásból ered. Ha megfelelő lenne testtartásunk és gerincpozíciónk, általános egészségi állapotunk is javulna. Az INAREX jadeköves thermo- masszázságy olyan gerincterápiát kínál, amivel csigolyáink visszakerülhetnek eredeti pozíciójukba. A gerincünk vertikális helyzete nagymértékben befolyásolja az egészségi állapotunkat. A gravitáció következtében a csigolyák lefelé nyomják egymást. A nyomás következtében a csontok ellaposodhatnak és a csontok közötti tér csökken. Az INAREX jadeköves thermo- masszázságy megnyújtja a gerincet, ezzel elősegítve, hogy a csigolyakorongok visszanyerjék normális formájukat és méretüket.

 

Bizonyítottan enyhíti a fenti terápiák kombinációja a következő problémákat:

 • háti problémák
 • fájdalmak
 • lumbágó
 • köszvény
 • reuma
 • krónikus fáradtság
 • emésztési problémák
 • aranyér
 • kolesterol
 • stressz
 • szorongás
 • isiász
 • prosztata
 • veseproblémák
 • fibromialgiz
 • migrén
 • álmatlanság
 • vérnyomás problémák
 • tériszony
 • szorulás
 • visszerek
 • szexuális aktivitás

 

Az Inarex jadeköves thermo- masszázságy tökéletesen egyesíti a legmodernebb nyugati technológiát a keleti gyógyászattal. Próbálja ki ezt a meleg jadekövekkel megvalósított relaxáló masszázst, amely csigolyáit visszarendezi eredeti helyzetükbe. Nem csak a háton, de a lábakon is élvezze a hőmasszázs jótékony hatását, amit egy az ágy alsó felében található görgő fejti ki.

  

 

Masszírozás a test alsó és felső részén egyszerre

 

 • Hátmasszázs

Egy speciálisan tervezett 5 jade köves görgőből álló projektor halad végig a hát és a nyaki rész mentén hőt sugározva a gerincbe. Ez a meleg 6-tól 8cm-ig be tud hatolni a testbe és így fejti ki maximálisan jótékony hatását. 
A jadekő, amit a projektorhoz használnak halvány zöld színű, mivel ez a legjobb minőségű jade, és a hőközvetítő képessége is a legmagasabb. 
Az Inarex jadeköves thermo- masszázságy legnagyobb újdonsága a görgőket mozgató fogaskerék szerkezet, amelynek segítségével a felhasználó beállíthatja a számára megfelelő erősségi fokozatot.

 

 

 

 

 • Lábmasszázs

 

A lábmasszázs egy 10 jade köves görgőből álló projektor biztosítja. A jade kő itt is a legjobb minőségű. Az így kifejezett masszázs elősegíti a vérkeringés jobbulását, az izmok ellazulását és a maradványok kitisztítását a vérkeringésből.

 

 • javítja a vérkeringést....
 • javítja az idegrendszeri működést...
 • korrigálja a gerinc formáját...

 

 

Beállíthatja a projektor hőmérsékletét manuális vagy automatikus módozatba a távirányító segítségével. A nyolclámpás projektor kiegészíti a háti hőmasszázst, meleget szolgáltatva a test frontális részén is, ahol éppen szükséges.

 

A gerinc védi a gerincvelőt, amely az idegrendszer és a szervezet immunrendszerének fontos része. Az idegek kilépve a gerincoszlopból elvékonyodnak. Az Inarex jadeköves thermo-masszázságyat hosszú évek során fejlesztették ki úgy, hogy az idegrendszeri és a periférikus idegrendszeri működést javítsa a csigolyák egyengetése révén.

 

Ezt a technikát kiropraktikának nevezik, amely együttesen az infravörös hő alkalmazásával a legjobb eredményeket hozza. Emellett a gerinc mentén haladó jade görgők stimulálják a szervezet energiaellátásban fontos szerepet betöltő meridiánokat is.

 

 

Technikai adatok

Műszaki adatok

 

Elektomos jellemzők
FeszültségAC230V
Hálózat60 HZ / 50 HZ
TeljesitményMAX 230W
Használati hőmérséklet tartomány15-30??

Méretek

Felső matrac118 cm
Alsó matrac78 cm
Szélesség67 cm
Vastagság16,5 cm

Tömeg

Felső matrac36 kg
Alsó matrac18,5 kg
Tartókeret27 kg
Összesen81,5 kg
További részletek ..
Masszazsdepo Gondoskodás

Jáde masszázságy összehasonlító táblázat

 
Alábbi linken megtekintheti, és letöltheti aktuális masszázságy kínálatunk részletes technikai adatait és azok összehasonlítását.

 

Összehasonlító táblázat letöltése

 

 

>> Összefoglaló táblázat - Letöltés

 

 

 

 

 

 

 

 

Kérem ne feledje kollegáink sokat dolgoztak ezen az anyagon,

bármi nemű felhasználása, másolása engedélyünkhöz kötött.

(c) 2015 Masszázsdepó. Minden jog fenntartva

Vásárlási segédlet

Tudjon meg többett a masszázságyak működéséről!

 

A jáde masszázságyak jótékony hatásai ma már mindenki előtt ismertek. Sajnos azonban kevesen vannak tisztában vele, hogy milyen elven, hogyan érnek el egyedülálló javulást panaszaik terén.

 

A masszázságy működésének alapja az a felismerés, hogy gerincünk egész testünk tartóoszlopa. Gerincoszlopunk állapota kihatással van egész testünkre, belső szerveinkre.

Ha probléma van az "élet oszlopával", akkor ez különböző egészségügyi problémákat okozhat. Ilyenkor jön a tüneti kezelés, ami azonban csak további tünetek megjelenéséhez vezet. 

 

Keressük azonnal az okot! A rossz tartásból, különböző gerincbántalmakból eredő panaszok a legkülönfélébbek lehetnek, egészen a hajhullástól az emésztési zavarokig.

 

A gerincoszlopra úgy kell tekinteni, mint testünk telefonjára, ami biztosítja a szervek és az agy közötti kommunikációt.  Ha a szervezetben probléma van, a gerinc és a csigolyák biztosítják a megfelelő kommunikációt.

 

Az egészséges szervezet képes az öngyógyításra, így ha a problémás szerv jelzi a működés hibáját, az agy beindíthatja a megfelelő öngyógyító folyamatokat.

 

A gerinc nem megfelelő állapota azonban megszakíthatja a kommunikációt a testünket irányító agy és a szervek között, így nem kezdődhet meg az öngyógyítás.

 Jelentkeznek viszont különböző más panaszok, melyek a szervi problémát jelzik. Ilyenkor tehát a tüneti kezelés helyett az okot kell megszüntetni. A hosszú, egészséges élet érdekében ilyenkor azonnal a panaszt kiváltó okot kell keresni a szervezetben.

 

Testünk hihetetlen dolgokra képes: ha helyreállítjuk a belső kommunikációnkat, vagyis figyelünk gerincünk állapotára, úgy megindul az öngyógyítás. Ezt a folyamatot lehet gyorsítani és erősíteni különböző terápiákkal, mint például a jádeterápia és a mágnesterápia.

 

A fentiekben tehát megismertük a gerinc fontosságát testünk egészsége szempontjából. A gerinc elsősorban a kiropraktikával és a hőterápiával kezelhető.

 

A jáde masszázságyak jádekövei finoman melegítik a hát izomzatát, hogy a görcsös izomzat ellazuljon, majd ezt követően egy csontkovács alaposságával masszírozzák át a csigolyákat.

 

 Az akupresszúrás kezelés alatt a masszázsfejek megállnak a gerinc egy-egy pontján és nyomás gyakorolnak a csigolyára. A lassú, óvatos mozdulatok hatására a szomszéd csigolyák eltávolodnak, így engednek a közülük kilépő idegek nyomásából.

 

A jáde masszázságy ezt a folyamatot ismétli meg a gerinc több pontján, így kezelve a teljes hátat a nyaki csigolyáktól egészen a farkcsigolyáig.

 

Egyes panaszok tehát kezelhetőek kiropraktikával, hőterápiával és jádeterápiával. Azonban a nagyobb hatékonyság érdekében különböző kezelésekkel növelhető az öngyógyítás intenzitása, a sejtek szintjén történő regeneráció sebessége, illetve javítható testünk egészségi állapota. Ilyen terápiás módszerek lehetnek még az akupresszúra, a fényterápia, illetve a mágnesterápia.

 

A különböző masszázságyakban a fenti terápiák különböző kombinációkban találhatók meg. Mivel minden terápiás módszernek megvannak a jótékony hatásai, erről mindenképpen tájokozódjon vásárlás előtt!

 

 

Ha további kérdései vannak a masszázságyak működéséről,

hívjon:06 20/ 9 436 110!

 

Kérem ne feledje kollegáink sokat dolgoztak ezen az anyagon,

bármi nemű felhasználása, másolása engedélyünkhöz kötött.

(c) 2009 Masszázsdepó. Minden jog fenntartva

Vásárlói vélemények
Vásárlói vélemények

Dr. Kriston Szilvia - (Szervez? tanácsadó)

 

 

 

Jelenleg szüleim használják nagyon sok pozitív eredménnyel! El?tte egy évig használtam és egyértelm?en a min?ség, hatékonyság és a tartósság jellemzi a készüléket!

Javultak és egyszer?en elmúltak a derék táji, hát és a térd panaszok. Igaz ehhez hozzátartozott egy életmód váltás, de nagy mértékben a masszázságynak köszönhet? az egészségügyi változás.

 

 

Könny? kezelni, a h?mérséklet minden egységen külön szabályozható és igazán azt az érzetet kelti, hogy ez egy különleges masszázságy

 
>> Olvasson még több véleményt rólunk és termékeinkről
További vélemények ..
Kérdése van?
Kérdése van? Kipróbálná? Hívjon (06 20/94-36-110) vagy írjon ide kattintva!
Térkép masszazsdepo masszázsfotel bemutató terem
Masszázsfotel | Jade masszázságyak | Alakformáló termékek | Egyéb termékek
A rendelés lépései | Cégadatok | Garanciális feltételek | Szállítási feltételek | Finanszírozás | Adatvédelem | Impresszum | Süti beállítások | Kapcsolat

Kártyás fizetés szolgáltatója:
A masszázsfotelek és Jáde Masszázságyak online vásárlását a BORGUN segíti
Elfogadott kártyák:
Nálunk masszázsfoteleket és masszázságyakat vásárolhat Bankkártyával is
Árgép

(c) 2021 Masszázsdepó. Minden jog fenntartva