1. Masszázsdepo
  2. Termékek
  3. Egyéb termékek
  4. Kyokei Air Press.4 lábmasszírozó
Kyokei Air Press.4 lábmasszírozó:
Kyokei Air Press.4 lábmasszírozó:
Kyokei Air Press.4 lábmasszírozó:

Kyokei Air Press.4 lábmasszírozó

aranysárga
aranysárga színben
raktáron, akár 5 napon belül otthonában
169 000 Ft
Előrendelési akció
  • 2 év garancia
  • A kiszállítás díját cégünk átvállalja.

Leírás

Kyokei AirPress.4 

Bemutatjuk az AirPress.4 görgős talpmasszírozót...
... azt az ultramodern reflexológiás láb- és talpmasszírozót, amivel felfrissítheti elnehezült lábait, és élvezheti naponta a kényeztető talpmasszázst!

Talpunk testünk legelhanyagoltabb része

Reflexológikus kapcsolat révén az összes szervünk visszajelzi problémáit a talp megfelelő pontjain. Az Air Press.4 már a talp masszírozásával is javítja belső szerveit, visszaállítja a test energia áramlását, kiegyensúlyozza az energiaszinteket.

Délutánra Önnek is elnehezülnek a lábai?

Szúró, kellemetlen fájdalom kínozza talpát?

Talpa nehezen bírja egész nap az elegáns cipőket?

 

Próbálja ki a AirPress.4 görgős talpmasszírozót, és már egyetlen kezelés után érezni fogja a változást!

Mitől olyan hatásos ez a talpmasszírozó?

Már Ön is hallott valószínűleg a reflexológiáról, az egyik leghatásosabb masszázsmódszerről, melyet évezredek óta hatékonyan alkalmaznak.

A reflexológia alapja az a felismerés, hogy talpunkon különböző pontjai összeköttetésben állnak egyes belső szervekkel. A keleti gyógyászat művelői olyan szintre fejlesztették a relfexológia tudományát, hogy fel tudták rajzolni testünk térképét a talpunkra.


A megfelelő pontok stimulálásával segíthetünk a ponthoz tartozó szervi panaszainkon.

 

A talpreflexológia tudománya ma is rendkívüli népszerűségnek örvend, hiszen mellékhatás mentes gyógymódként sokan alkalmazzák problémáik kezelésére.
Sajnos azonban nem mindig van időnk masszőrhöz járni, hiszen ez rendkívül idő és pénzigényes elfoglaltság. 

Talp reflexológiás  térkép
 

A masszázs elkötelezett művelőiként azonban hiszünk abban, hogy a napi rendszerességgel alkalmazott talpmasszázs számtalan problémánkon segíthet, illetve rendkívüli szerepe van a különböző betegségek megelőzésében.

Hogyan lehet Önnek is része naponta egy frissítő talpmasszázsban?

Olvasson tovább, és ismerje meg Ön is a AirPress.4 görgős talpmasszírozót, mely akár az irodában, akár otthonában elfeledteti Önnel a napi rohanás minden fáradságát!

A AirPress.4 görgős talpmasszírozó egy olyan modern reflexológiás masszírozó készülék, mely biztosítja, hogy naponta igénybe vegye a masszázs jótékony erejét – akár otthon, akár a munkahelyén!

Önnek is fáj a lába? 

Ezzel nem kell együtt élni! A modern technológia és a hagyományos kínai orvoslás tapasztalatai garantálják, hogy lába meghálálja a gondoskodást. A AirPress.4 görgős talpmasszírozó a talp reflexológiás pontjait masszírozva fejti ki jótékony hatását.

Élvezze a talpmasszázst az irodában, vagy otthonában!

A reflexológia hatásmechanizmusa nem újkeletű találmány. A keleti gyógyászat szerint a talpunkon és kezünkön megtalálható minden szervünk úgynevezett reflexpontja, akárcsak egy térképen.

 

A terápia lényege, hogy a test különböző területein elhelyezkedő ún. reflexzónákat masszírozással kezelik, és ezáltal a szervek működését, segítik. A frissítő hatáson túl, egyes betegségek teljesen meg is gyógyíthatók ezzel a technikával.


A kezelések fájdalomcsillapító, harmonizáló, egészségvédő hatása közismert. Reflexterápiát leggyakrabban betegség kiegészítő kezeléseként használják.

Több mutatása ...
Kevesebb mutatása ...
prémium masszázsfotel bemutatóterem

Jöjjön el masszázsfotel bemutató termünkbe!

Látogasson el budaörsi bemutatótermünkbe, ahol saját parkolóval várjuk. Próbálja ki és hasonlítsa össze masszázsfoteleinket szakértőnk segítségével.
Munkatársaink segítséget nyújtanak az Ön számára a legmegfelelőbb termék kiválasztásában, keressen Ön terméket relaxációra, egészségügyi problémára vagy luxus kényeztetésre.

Időpont foglalás minden esetben szükséges. Igény szerint esti órákban, vagy hétvégén is tudjuk fogadni.

IDŐPONT FOGLALÁS
MEGKÖZELÍTÉS
masszázsfotel bemutató terem Budaörs
MasszázsDepo - a masszsázsfotel webáruház
0
hívjon!06 20 94 36 110