1. Masszázsdepo
  2. Masszázsfotel választás négy lépésben

Masszázsfotel választás négy lépésben

1. Mérje fel igényeit

A masszázsfotelek sokfélék. Határozza meg saját és családjának az igényeit:

  • Megelőzésre, kényeztetésre vagy hát, váll panaszokra keres megoldást?
  • A fájdalmak alkalmiak, vagy szinte állandósult a hátfájás?
  • Kényeztető vagy erős masszázst kedveli jobban?
  • A használók közt van alacsony (155cm alatti) vagy magas (190cm feletti) testalkatú?
  • Inkább a sötét vagy a világos színek illenek otthonához?
  • Modern megjelenésű, vagy klasszikus dizájnt szeretne?

 

 

2. Használja a termékszűrő funkciót

A masszázsfotel kínálatunk oldalon állítsa be az igényeinek megfelelen a szűrést. Válassza ki az összes ismert igényt, majd nyomja meg a szűrés gombot. A rendszer az Ön igényeinek megfelelő terékeket fogja megjeleníteni.

A szűrés törlésével, újra láthatja a teljes kínálatot.

 

 

3. Hasonlítsa össze a masszázsfoteleket

Az igényeknek megfelelő masszázsfoteleket hasonlítsa össze. A töltse le a technikai összahasonlító táblazatunkat, amely minden paramétert tartalmaz. Tanulmányozza át a kiválasztott fotelek leírását, és jelentkezzen próbánkra!

 


4. SZEREZZEN SAJÁT TAPASZTALATOKAT

Jelentkezzen be próbára. Bemutatótermünkben az összes masszázsfotel kipróbálható. Kollégáink segítenek Önnek a fotelek kipróbálásában, hasznos tanácsokkal lesz gazdagabb.

 

 

 

+1 Gyors áttekintés a masszázsfotel kínálatról

Normál masszázsfotelek (400-700 eFt)

Élettartam szempontjából minőségi termékek, de jelentősen kevesebb szakmai tudással, és korlátozott élmény nyújtásával végzik feladatukat. A fő mechanika 2D-s technológiával működik.  Teljes testet masszíroznak,  jellemzően öt-nyolc automatikus programmal, az öt alap masszázstechnikával dolgoznak.  A fekvő testhelyzet beállítást szervo motorok végzik, elérhető a Zero Gravity funkció is.

Általánosan 160-180 cm testmagaságra, max 100kg testsúlyig használhatóak. Ajánlott időseknek is az egyszerű kezelés miatt.

 

Luxus masszázsfotelek (700-1200eFt)

Amik a mai elvárások szerint minden fontos szolgáltatással rendelkeznek. Jelentősen több élményt nyújtanak mint a normál szintű termékek. Ezekben a fotelekben minőségi talp masszázst, fenék alatt is masszírozó görgőket, és helytakarékos elmozdulást találunk (használat végén visszahúzódik a falhoz). Megjelenik a hőterápia, és a beállítások eltárolását szolgáló memória funkció is.

Jellemzően a bevált 2D-s hát mechanikát tartalmazzák innovatív újdonsággal kiegészítve. A drágább modellekben megjelenik az állítható erősségállításra és a mélymasszázsra képes 3D technika. Modern külsejükkel bármely nappaliba elhelyezhetőek, könnyen mozgathatóak (90-100 kg).

Általánosan 155-190 cm testmagaságra, max 120kg testsúlyig használhatóak. Ajánlott hátfájás megelőzésére, lazább izomzat átmozgatására, keringés javításra, relaxálásra, teljes test kényeztetésére - családi mindennapos használatára.  

 

Prémium masszázsfotelek 

A legmagasabb masszázsélményért válasszon a prémium fotelt. A legújabb hátmasszázs technológiát, a legprecízebb testfelmérési technológiát tartalmazzák amik kinomultabb mozdulatokat, hatékonyabb masszázst eredményeznek.

A kötött izomzat átgyúrásához szükséges az extrém kiemeléses 4D-s mechanika. Hatékonyak mozgásszervi panaszokra, hát- derék fájásra, relaxálásra, hátizomzat nyújtásására,  izomzat átmozgatására, anyagcsere felgyorsításra, fogyás beindítására, de megfelelő tapasztalattal akár belsőszervi harmonizációra, gerinc elváltozásokra, porckorong sérv utókezelésre, stroke megelőzésre is. Jellemzően ezek a legátfogóbb termékek, mert 50-140 kg-sak is használhatják, 150-200cm-es testmagassággal, egy készülékben választható a brutál vagy a kényeztető masszázs is.

 

 A prémium masszázsfotelek masszírozzák a test legnagyobb felületét, ezek a legalaposabbak és legintenzívebbek. Túlmutatnak egy átlagos wellness masszázson, tapasztalt gyógymasszőr tudását nyújtják.


Masszazsfotelek fejlődnek

A prémium kategóriában folyamatosan jelennek meg újdonságok. Nem feltétlen jobb massze. Létezik már egyszerre két helyen dolgozó, dupla hátmechanikával szerelt model is. Rohanó világunk hívta életre. Ez a megoldás hatékonyabban végzi az izmok fellazitását. 

 

 

 

MasszázsDepo
0
hívjon!06 20 94 36 110