Kérdése van?
+36 20 94 36 110
Üzenet küldése
PRÓBÁLJA KI
Bemutatóterem:
Budaörs, Budapesti út. 93.
ÜGYFÉLFOGADÁS BEMUTATÓ TERMÜNKBEN
Kérem hívjon időpont egyeztetésért!
Igény szerint esti órákban, vagy hétvégén is tudjuk fogadni!
Telefonos ügyfélszolgálat
Hétőtől vasárnapig, 8-20 óráig:
+36 20 9436 110


Masszázsdepo
12 éve az egészség szolgálatában
Masszázsdepo » Info - Masszázságy működése

Tudjon meg többett a masszázságyak működéséről!

 

A jáde masszázságyak jótékony hatásai ma már mindenki előtt ismertek. Sajnos azonban kevesen vannak tisztában vele, hogy milyen elven, hogyan érnek el egyedülálló javulást panaszaik terén.

 

A masszázságy működésének alapja az a felismerés, hogy gerincünk egész testünk tartóoszlopa. Gerincoszlopunk állapota kihatással van egész testünkre, belső szerveinkre.

Ha probléma van az "élet oszlopával", akkor ez különböző egészségügyi problémákat okozhat. Ilyenkor jön a tüneti kezelés, ami azonban csak további tünetek megjelenéséhez vezet. 

 

Keressük azonnal az okot! A rossz tartásból, különböző gerincbántalmakból eredő panaszok a legkülönfélébbek lehetnek, egészen a hajhullástól az emésztési zavarokig.

 

A gerincoszlopra úgy kell tekinteni, mint testünk telefonjára, ami biztosítja a szervek és az agy közötti kommunikációt.  Ha a szervezetben probléma van, a gerinc és a csigolyák biztosítják a megfelelő kommunikációt.

 

Az egészséges szervezet képes az öngyógyításra, így ha a problémás szerv jelzi a működés hibáját, az agy beindíthatja a megfelelő öngyógyító folyamatokat.

 

A gerinc nem megfelelő állapota azonban megszakíthatja a kommunikációt a testünket irányító agy és a szervek között, így nem kezdődhet meg az öngyógyítás.

 Jelentkeznek viszont különböző más panaszok, melyek a szervi problémát jelzik. Ilyenkor tehát a tüneti kezelés helyett az okot kell megszüntetni. A hosszú, egészséges élet érdekében ilyenkor azonnal a panaszt kiváltó okot kell keresni a szervezetben.

 

Testünk hihetetlen dolgokra képes: ha helyreállítjuk a belső kommunikációnkat, vagyis figyelünk gerincünk állapotára, úgy megindul az öngyógyítás. Ezt a folyamatot lehet gyorsítani és erősíteni különböző terápiákkal, mint például a jádeterápia és a mágnesterápia.

 

A fentiekben tehát megismertük a gerinc fontosságát testünk egészsége szempontjából. A gerinc elsősorban a kiropraktikával és a hőterápiával kezelhető.

 

A jáde masszázságyak jádekövei finoman melegítik a hát izomzatát, hogy a görcsös izomzat ellazuljon, majd ezt követően egy csontkovács alaposságával masszírozzák át a csigolyákat.

 

 Az akupresszúrás kezelés alatt a masszázsfejek megállnak a gerinc egy-egy pontján és nyomás gyakorolnak a csigolyára. A lassú, óvatos mozdulatok hatására a szomszéd csigolyák eltávolodnak, így engednek a közülük kilépő idegek nyomásából.

 

A jáde masszázságy ezt a folyamatot ismétli meg a gerinc több pontján, így kezelve a teljes hátat a nyaki csigolyáktól egészen a farkcsigolyáig.

 

Egyes panaszok tehát kezelhetőek kiropraktikával, hőterápiával és jádeterápiával. Azonban a nagyobb hatékonyság érdekében különböző kezelésekkel növelhető az öngyógyítás intenzitása, a sejtek szintjén történő regeneráció sebessége, illetve javítható testünk egészségi állapota. Ilyen terápiás módszerek lehetnek még az akupresszúra, a fényterápia, illetve a mágnesterápia.

 

A különböző masszázságyakban a fenti terápiák különböző kombinációkban találhatók meg. Mivel minden terápiás módszernek megvannak a jótékony hatásai, erről mindenképpen tájokozódjon vásárlás előtt!

 

 

Ha további kérdései vannak a masszázságyak működéséről,

hívjon:06 20/ 9 436 110!

 

Kérem ne feledje kollegáink sokat dolgoztak ezen az anyagon,

bármi nemű felhasználása, másolása engedélyünkhöz kötött.

(c) 2009 Masszázsdepó. Minden jog fenntartva
Kérdése van?Kérdése van? Kipróbálná? Hívjon (06 20/94-36-110) vagy írjon ide kattintva!
Térkép masszazsdepo masszázsfotel bemutató terem
Masszázsfotel | Jade masszázságyak | Alakformáló termékek | Egyéb masszázs termékek | Elektromos kerékpárok | Utolsó darabok
A rendelés lépései | Cégadatok | Garanciális feltételek | Szállítási feltételek | Finanszírozás | Adatvédelem | Impresszum | Süti beállítások | Kapcsolat

Kártyás fizetés szolgáltatója:
A masszázsfotelek és Jáde Masszázságyak online vásárlását a BORGUN segíti
Elfogadott kártyák:
Nálunk masszázsfoteleket és masszázságyakat vásárolhat Bankkártyával is
Árgép

(c) 2019 Masszázsdepó. Minden jog fenntartva