Kérdése van?
+36 20 94 36 110
Üzenet küldése
AJÁNLATUNK
uBodyFit vibrációs fitnesz eszköz

ÚJ modell!

 

Alakformálásra,
fogyásra ajánlott


Otthoni vagy üzleti felhasználásra. 

 

PRÓBÁLJA KI
Bemutatóterem:
Budaörs, Budapesti út. 93.
Ügyfélfogadás:
Kérem hívjon
időpontegyeztetésért!
Hétfő - Péntek: 10-17
Telefonos ügyfélszolgálat
Hétőtől vasárnapig, 8-20 óráig:
+36 20 9436 110


Masszázsdepo
11 éve az egészség szolgálatában

Black Friday akció

Masszázsdepo » Masszázstermékek különböznek

A masszázsfotelt, vagy egyéb masszázsterméket vásárló emberek közel 72 % -a megbánta,hogy a rosszul megválasztott terméket vásárolta meg egy adott kereskedőtől. Minőségi és garanciális kifogásokon kívül egész egyszerűen nem váltotta be hozzá fűzött reményeket a sokszor "hihetetlen jó áron" gyorsan megvett termék. A megkérdezettek nagy többsége a hangzatos reklámszöveg, a rendkívül kedvezően feltüntetett ár miatt vásárolta meg a terméket, miközben az egészségre gyakorolt pozitív hatását sohasem tapasztalták meg, sőt van aki inkább negatív élményként élte meg.

 

Napjaink masszázstermékei készek arra, hogy javítsák egészségét, magasabb szintre emeljék életminőségét, növeljék teljesítőképességét. De tudnia kell, ezek bármennyire is a legkorszerűbb eszközök, nem mindenkinek nyújtanak automatikusan megoldást!

 

A masszázstermékek közt, azonban nem is gondolná, mekkora különbségek vannak! Egy rosszul megválasztott termék az elmaradt hatás miatt csalódást okoz, és így az egészségébe is kerülhet! 

 Nincs két egyforma ember. A hátfájás kezelés módját személyre szabottan kell kiválasztani. Testalkatára, egészségügyi panaszaira, céljaira meg kell találnia a megfelelő készüléket, használati módot. Sok esetben több eszköz és gyógytorna együttes hatása szükséges.

 

 

Vevőinknek, próbák alkalmával a sok esetben alkalmasabb terméket tudtunk ajánlani, mint amit elsőre kiválasztottak, sőt több esetben csak egy teljesen másik termékfajta felelt meg az elvárásoknak!

Műszaki ember lévén, külön kihívásnak érzem, hogy tisztában legyek a termékek mechanikai felépítésével, müködésük elvükkel. Termékeinket saját magam választom ki, és elsőként tanulom meg a javításuk, 

 

Minden jelentősebb kínai és japán masszázsfotelt, masszázságyat megismertem, több gyárat személyesen meglátogattam. A személyes kapcsolat révén bepillantást nyerhettem egy-egy termék fejlesztésébe, a gyártók üzletpolitikájába. Megtanulhattam a termékek mechanikai felépítését, javítását. Termékeinket saját magam választom ki, tesztelem szalonunkban és tartom karban őket. 

 

Sokan keresnek meg a következő kérdésekkel: 

  • Mi a különbség a masszázságyak közt?   
  • Melyik masszázságy megfelelő a problémáimra?   
  • Hogyan kerüljem el a melléfogást? 
  • Mi romolhat el egy masszázságyban?

Ha Ön ezekre a kérdésekre őszinte választ szeretne,  meg kell látogatnia számos forgalmazót, meg kell ismernie termékhasználók tapasztalatát.

Ha Ön nem szeretne erre több hónapot áldozni, a masszázsdepo a megoldás!

 

   A masszazsdepo.hu tapasztalatokkal, információkkal segíti Önt minőségi termék kiválasztásában. A nyújtható legmagasabb szolgáltatássokkal, garanciákkal könnyíti meg vásárlását!

 

Webáruházunk termékkínálata  gondosan válogatott, már sok vevőnek bizonyított termékből áll. Megtisztel, ha ebből választ!

Hírleveleinkben szívesen megosztjuk Önnel is több éves tapasztalatainkat, legfrissebb híreinket.  Letölthető tanulmányainkból alapos ismereteket szerezhet, hogy már elsőre profiként válasszon!

Informálódjon! Kérdezzen! Vásároljon profiként és élvezze hosszan az egészség biztonságát!
Kérdése van?Kérdése van? Kipróbálná? Hívjon (06 20/94-36-110) vagy írjon ide kattintva!
Térkép masszazsdepo masszázsfotel bemutató terem
Masszázsfotelek | Jade masszázságyak | Alakformáló termékek | Egyéb masszázs termékek | Elektromos kerékpárok | Utolsó darabok
A rendelés lépései | Cégadatok | Garanciális feltételek | Szállítási feltételek | Finanszírozás | Adatvédelem | Süti beállítások | Kapcsolat

Kártyás fizetés szolgáltatója:
A masszázsfotelek és Jáde Masszázságyak online vásárlását a BORGUN segíti
Elfogadott kártyák:
Nálunk masszázsfoteleket és masszázságyakat vásárolhat Bankkártyával is
Árgép

(c) 2018 Masszázsdepó. Minden jog fenntartva